mlsoun1 Odesláno 14. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2023 @Radikpochlub se,po kolikate? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 14. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2023 Před hodinou, mlsoun1 napsal: @Vitmoc pekne o nich vypravi a je s nimi moc spokojeny. Jenom ten mesh na kterých je nosí, není nic moc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 14. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2023 @Kristian.novale mění to.Viděl jsem je i na kožce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 14. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2023 před 3 hodinami, mlsoun1 napsal: @Radikpochlub se,po kolikate? Minimálně potřetí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 14. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2023 @Radiktak to ještě jde.Colty jsem měl 8x než jsem konečně zjistil,že to nejde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 14. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2023 @mlsoun1 To jsem zatím břídil. Žádný hodinky (myslím stejný model) jsem zatím neměl víc jak 2x. A zpravidla podruhý už je natrvalo. Nomos jako značka jsou tyhle podruhý (s prvními Tangente jsme si nějak nesedli, tak šly). Nějak mě časem začly iritovat ty tenký linie všude kam se člověk podíval. Tyhle to kompnenzují a mají pro mě zatím zvláštní nevysvětlitelný kouzlo. Min. potřetí se snažím s dalšími nákupy skoncovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 14. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2023 @Radikty colty pro mne osobně znamenají ze staré produkce to nej.Jsou moc pěkné,ač malé.Vždy jsem je prodal,protože jsem chtěl zkusit jiné.A časem jsem se k nim zase vrátil.Teď je prodávám bráchovi a zde jsem si plně uvědomil,že to nejde si je zase nechat.Prostě a jasně na ně nevidím.Masivní pouzro a malý cifr a problém s tou malou korunkou,chytit ji do mých prstů je problém.V tomto kvituji korunku u Avengerů,popř. LHC,masivní s dobrým úchopem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin JJJ Odesláno 14. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2023 Sportovní chvíle... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zhrado Odesláno 14. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akam Odesláno 14. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2023 Orient Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pkd Odesláno 14. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chronopetr Odesláno 15. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2023 před 14 hodinami, martar napsal: Super!!! Krásné, prezidentské!!! Mezi těmi Rolex, Omegami, IWC, a spol. skvělé oživení vlákna! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chronopetr Odesláno 15. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2023 před 8 hodinami, DarylVanHorne napsal: Dnes to vyhrály tyhle. Nějak jsem si musel zpříjemnit den. Občanská povinnost splněna, ale výsledky tedy nic moc. Nic moc pro koho? My jsme spokojení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarylVanHorne Odesláno 15. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2023 před 4 hodinami, Chronopetr napsal: Nic moc pro koho? My jsme spokojení. No uvidíme po druhém kole. Ale když jsem viděl, jaké kreatury jsou lidé ochotni volit, dělalo se mi šoufl... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Valderek Odesláno 15. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 15. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2023 Co to je za krásnou vodu, Bešeňová? Já opět Dugeny, jsem uchvácen tou zachovalostí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 15. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2023 před 8 hodinami, Chronopetr napsal: Super!!! Krásné, prezidentské!!! Mezi těmi Rolex, Omegami, IWC, a spol. skvělé oživení vlákna! Díky, díky. Však se kluci přidejte! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 15. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2023 Aquaracer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 15. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matejcaha Odesláno 15. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2023 Nedelni prochazka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se