phys Odesláno 22. března 2023 Nahlásit Odesláno 22. března 2023 Opět Orient Ray, ale co mě překvapuje, je jejich přesnost. Do 1s za den!
FiXilVer Odesláno 22. března 2023 Nahlásit Odesláno 22. března 2023 před 9 hodinami, PetrSefl napsal: Tieto UN sa mi kedysi velmi pacili, iba ich lesteny tah ma od nicht dokazal odradit. Hodinky su ale super, gratulujem U mna uz roky ziadna zmena, som zvedavy ake novinky prinesie tentorocny watches and wonders
PetrSefl Odesláno 22. března 2023 Nahlásit Odesláno 22. března 2023 před 7 hodinami, FiXilVer napsal: Tieto UN sa mi kedysi velmi pacili, iba ich lesteny tah ma od nicht dokazal odradit. Hodinky su ale super, gratulujem U mna uz roky ziadna zmena, som zvedavy ake novinky prinesie tentorocny watches and wonders Jsou moc fajn a ja k nim mam misto toho Rochetu origo kaucuk s titanovou sponou a dilky.
wolfesh Odesláno 22. března 2023 Nahlásit Odesláno 22. března 2023 (upraveno) V 19. 3. 2023 v 21:22, villain83 napsal: Výborný. Tyhle hodinky jsem měl a hořce lituju, že šly pryč. Tohle je imho ten nejuniverzálnější Rolex, co je na trhu. Já s nimi v těchto dnech slavím 10 let a doufám, že pryč je nikdy nebudu muset poslat. Upraveno 22. března 2023 uživatelem wolfesh
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se