Jeronimo Odesláno 10. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2023 Sváteční den, sváteční hodinky. Pěkné Velikonoce všem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chief Odesláno 10. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2023 Veselé Velikonoce 🪺Tak ať nám ty naše budíky dělají radost a nikdy nás neomrzí Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chief Odesláno 10. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2023 Trocha titanu Krásný kousek Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 10. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pivas Odesláno 10. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2023 Jardo super! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 10. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2023 před 16 hodinami, Akam napsal: Ahoj všeci chronopacienti, tak trvalo mi to cca 98 000 hodin Ano 11 let a nějaké drobné, nezpočet hodin na chronomagu, 4067 příspěvků, 1011 příspěvků v ,,Co máte právě na ruce" a další hodiny na hodinkových webech. Abych to zkrátil, neřekl bych, že chronocesta skončila, ale došel jsem minimálně do základního tábora pod nejvyšší horu světa. K tomu mi dopomáhej Explorer 114270 Splnil jsem si tak vysněné kombo Moony + Expy. Díky za pozornost a snad někdy nebudu moc prudit s fotem Expů. Fajn prodloužený víkend Laďa Gratuluji. V jednu dobu byly Moony a Expy take moje predstava o idealnim kombu. Uzivej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 10. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2023 (upraveno) Hezky svatecni den Upraveno 10. dubna 2023 uživatelem honza71 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toblin Odesláno 10. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akam Odesláno 10. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2023 Před hodinou, honza71 napsal: Gratuluji. V jednu dobu byly Moony a Expy take moje predstava o idealnim kombu. Uzivej Díky, ty už si jinde máš to luxusní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akam Odesláno 10. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2023 před 4 hodinami, Pivas napsal: @Akam- Tak koukam expy doma. Mas moc pekne kombo,asi neni potreba říkat,ze nic vic neni treba. Gratuluju a uzivej si je. Díky! Snad už nebude třeba ničeho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 10. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2023 DJ 39,8 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Campino Odesláno 10. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2023 před 14 minutami, Akam napsal: Díky! Snad už nebude třeba ničeho Myslím si že stále ti bude treba niečo nové a dalšie..ale prajem ti nech ti tento pocit vydrží čo najdlhšie:-)) inak, parádne kombo… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník enrico156 Odesláno 10. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2023 Venčení divé zvěře Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bluman Odesláno 10. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2023 Oblek & oblekofky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 10. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2023 před 20 hodinami, Akam napsal: Ahoj všeci chronopacienti, tak trvalo mi to cca 98 000 hodin Ano 11 let a nějaké drobné, nezpočet hodin na chronomagu, 4067 příspěvků, 1011 příspěvků v ,,Co máte právě na ruce" a další hodiny na hodinkových webech. Abych to zkrátil, neřekl bych, že chronocesta skončila, ale došel jsem minimálně do základního tábora pod nejvyšší horu světa. K tomu mi dopomáhej Explorer 114270 Splnil jsem si tak vysněné kombo Moony + Expy. Díky za pozornost a snad někdy nebudu moc prudit s fotem Expů. Fajn prodloužený víkend Laďa No paráda, ale jseš teda optimista. Já bych řekl, že teď to teprve všechno začne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukáš3 Odesláno 10. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 10. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2023 Dnes to slunilo o sto šest Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chief Odesláno 10. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2023 🪺Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akam Odesláno 10. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2023 před 4 hodinami, Campino napsal: Myslím si že stále ti bude treba niečo nové a dalšie..ale prajem ti nech ti tento pocit vydrží čo najdlhšie:-)) inak, parádne kombo… před 2 hodinami, Radik napsal: No paráda, ale jseš teda optimista. Já bych řekl, že teď to teprve všechno začne Do důchodu Cartiery.. pak klid v duši... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalisport Odesláno 10. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2023 před 7 hodinami, chief napsal: Krásný kousek Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se