chief Odesláno 18. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2023 Trochu té modré do toho šedivého dneSent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juraj11 Odesláno 19. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2023 DobrouSent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toblin Odesláno 19. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2023 DiaStar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brownwld Odesláno 19. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2023 Auto ani hodinky nejsou moje, ale ruka je. Holt na Brno se stoji fromta! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 19. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martin1974 Odesláno 19. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2023 Certina PH200m Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pivas Odesláno 19. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 19. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2023 před 3 minutami, Pivas napsal: Sednou ti vyborne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brownwld Odesláno 19. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2023 před 6 minutami, Pivas napsal: Nestve te ten mesh? Respektive u te spony, ze to odstava? Hodinky se mi moc libi, ale nebyl jsem si jistej prave tou sponou… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 19. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2023 @brownwld mám pocit že ho dělají ve více velikostech, minimální ve dvou teda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pivas Odesláno 19. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2023 Nejdriv jsem se toho bal a koupil je na NATO,ale vzhledově se mi libil ten mesh. Kdyz jsem to zkusil,tak jsem zjistil,ze pohodlnost je uplne v pohode,jak je to cele titanove,tak ty hodinky na ruce vůbec nevnímáš. A je to celkove pohodlne. Druhá vec je vzhled te spony a složení toho meshe,to asi idealni neni,ale i tak jsem rad,ze jsem ho vzal. @Kid_A - Diky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pivas Odesláno 19. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2023 @ragu- mas pravdu,urcite dělají dvě velikosti minimálně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pivas Odesláno 19. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 19. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2023 před 11 hodinami, chief napsal: Trochu té modré do toho šedivého dne Sent from my iPhone using Tapatalk Pěkné, já tu šeď rozbil fialovou. Je tam fakt hnusně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalisport Odesláno 19. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2023 Upatlaný titanofky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 19. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2023 (upraveno) Do šedivého dne šedivé GO Seventies (s "externí" barvou) Upraveno 19. dubna 2023 uživatelem Radek124 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 19. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2023 Jedná rozluckova- nejen s hodinkám, ale i pracovním prostředím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 19. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2023 @kuncák7Copak, nafasuješ novou židli a nebo si inspektor Klečka poslal i pro Tvůj stůl? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 19. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2023 @Kostra nežeru, mám přísnou dietu, mrkej… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 19. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2023 před 8 minutami, Radek124 napsal: @kuncák7Copak, nafasuješ novou židli a nebo si inspektor Klečka poslal i pro Tvůj stůl? Stěhuje se celej úřad. Až budu mít chvilku, sepisu story do příslušného vlákna ( teď nemůžu, právě tu proběhlo měření lulanku- trumfujeme se v tom, kdo si stěhuje víc krabic se spisama- já sem fakt nepatřim a jsem tu podvodem ). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se