Přejít na obsah

Co máte právě na ruce?

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 51,5tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• mlsoun1

1878

• Akam

1424

• Vit

1160

• Kid_A

892

před 6 minutami, Kid_A napsal:

Moc pekne:) tesim se na vic fotek - hlavne jak si pohrali s legendarnim iwc brusem:))

Jako je to žrádlo. Jsem paf. Ta keramika je je neskutečná, úžasná barva a lesk. Cifr taky super, umí to bejt černý jak bota jinak nádhernej brus. No nemůžu se vynadívat.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

@jenik77 Vyzera to velmi fajn 👍 Ako ladi farba s cifernikom? Pytam sa kvoli tomu, lebo ked som zhanal nieco k svojim modrym AT, tak pri skusani nazivo to bol celkom problem a mne osobne tie farby velmi neladili. Lebo toto na fotke vyzera skutocne super. Resp. teda, ta modra je identicka s novou verziou AT? Ci si nemal moznost to niekde porovnat.

Odkaz ke komentáři

před 10 minutami, EpsteinBarr napsal:

@jenik77 Vyzera to velmi fajn 👍 Ako ladi farba s cifernikom? Pytam sa kvoli tomu, lebo ked som zhanal nieco k svojim modrym AT, tak pri skusani nazivo to bol celkom problem a mne osobne tie farby velmi neladili. Lebo toto na fotke vyzera skutocne super. Resp. teda, ta modra je identicka s novou verziou AT? Ci si nemal moznost to niekde porovnat.

já mám těch gum od nich hodně, tohle je ta nová - elite fkm rubber, je silnější než klasická elite silicon, která je podle mě příjemnější

barva navy blue, velmi, velmi blízká barvě ciferníku, pošlu ti nějaké další fotky

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...