martar Odesláno 6. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2023 Ja dnes Rolex group Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 6. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2023 Iwc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dushakx Odesláno 6. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 6. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2023 před 2 hodinami, Kid_A napsal: Iwc S tím řemenem jsou super Jirko! (bez něj samozřejmě taky) ----------------------- Já Certina DS First, aneb s potápka se nesmí člověk bát jít až na okraj bazénu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pivas Odesláno 6. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 6. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2023 před 53 minutami, Pivas napsal: Top Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 6. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2023 (upraveno) Zase nějaký IWC Upraveno 6. září 2023 uživatelem Horhe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 6. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2023 před 12 minutami, Horhe napsal: Zase nějaký IWC Keramika? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 6. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2023 Ano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 6. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2023 před 18 minutami, Horhe napsal: Ano Moc pekne:) tesim se na vic fotek - hlavne jak si pohrali s legendarnim iwc brusem:)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 6. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2023 před 6 minutami, Kid_A napsal: Moc pekne:) tesim se na vic fotek - hlavne jak si pohrali s legendarnim iwc brusem:)) Jako je to žrádlo. Jsem paf. Ta keramika je je neskutečná, úžasná barva a lesk. Cifr taky super, umí to bejt černý jak bota jinak nádhernej brus. No nemůžu se vynadívat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jenik77 Odesláno 6. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2023 na novém bartonu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laroaz Odesláno 6. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 6. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2023 @jenik77 Vyzera to velmi fajn Ako ladi farba s cifernikom? Pytam sa kvoli tomu, lebo ked som zhanal nieco k svojim modrym AT, tak pri skusani nazivo to bol celkom problem a mne osobne tie farby velmi neladili. Lebo toto na fotke vyzera skutocne super. Resp. teda, ta modra je identicka s novou verziou AT? Ci si nemal moznost to niekde porovnat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasK Odesláno 6. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2023 Dnes opět JLC Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jenik77 Odesláno 6. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2023 před 10 minutami, EpsteinBarr napsal: @jenik77 Vyzera to velmi fajn Ako ladi farba s cifernikom? Pytam sa kvoli tomu, lebo ked som zhanal nieco k svojim modrym AT, tak pri skusani nazivo to bol celkom problem a mne osobne tie farby velmi neladili. Lebo toto na fotke vyzera skutocne super. Resp. teda, ta modra je identicka s novou verziou AT? Ci si nemal moznost to niekde porovnat. já mám těch gum od nich hodně, tohle je ta nová - elite fkm rubber, je silnější než klasická elite silicon, která je podle mě příjemnější barva navy blue, velmi, velmi blízká barvě ciferníku, pošlu ti nějaké další fotky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bluman Odesláno 6. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2023 (upraveno) Este nie na ruke, lebo prave dorazili z JP, takze bez remienka Aky by ste k nim dali remen? Upraveno 6. září 2023 uživatelem bluman Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukáš3 Odesláno 6. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nazdarhodiny Odesláno 6. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2023 Krasne pocasi, skoda trcet v praci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pozorovatel Odesláno 6. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2023 Neskutečně pohodlné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se