Strocek Odesláno 15. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2024 Koupil jsem si je asi před půl rokem a vůbec nenosil. Teď jsem dal automaty na seřízení a doví esli se k nim ještě vrátim. Neskutečná spokojenost! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
7jerry7 Odesláno 15. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2024 Před hodinou, patprom napsal: Myslím, že je pro tebe fajn, že se nenašel zájemce o ně. Jsou super! S odstupem souhlasím... přivedlo mě to k tomu, že je občas vezmu na ruku...nejvíc mám ale takové ty na litacku...garminy ... a pak své dvoje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 15. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2024 před 7 hodinami, Moty napsal: Skoro 3 tydny jsem je nemel a teda mi kurva chybely, jsem moc rad, ze je mam zas na ruce Jsou skvělý.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 15. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2024 před 23 minutami, Gustaf napsal: Jsou skvělý.... Jo, sou to fakt, pro mě, dokonalý hodinky, mám je potřetí, 1. gen, pak 2. gen v modrý a teď už 5. rok tyhle a prostě jim nic nechybí, respektive s horšícím se zrakem jim přebývá datum ale bezdatumové verze nemaj tak hezkou modrou nebo nejsou modré vůbec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OndraPod Odesláno 15. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2024 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
childe Odesláno 16. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2024 Při pátku trochu zvolnění i v pojetí času Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukassob Odesláno 16. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2024 Combat Sub Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OWG Odesláno 16. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2024 Včera dorazila guma tak dneska testuju jak sedne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 16. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2024 před 37 minutami, OWG napsal: Včera dorazila guma tak dneska testuju jak sedne Dobre! Prikoupil bych jeste poradnyho modryho zraloka!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 16. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2024 Patek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 16. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2024 Taky tak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karussell Odesláno 16. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2024 (upraveno) @Kid_A @Horhe Hattrick Máte to krásný, chlapi… Upraveno 16. února 2024 uživatelem Karussell Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hightower Odesláno 16. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2024 (upraveno) Pátek s plecháčema Upraveno 16. února 2024 uživatelem hightower Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 16. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2024 před 9 minutami, Kid_A napsal: Patek Spíš IWC. Pěkně sladěná lumi výplň s páskem. před 18 hodinami, Radek Cigi napsal: Samozřejmě se jednalo o pochvalu hodinek i košile . Ani mě nenapadlo, že by to vyznělo jinak?! Příště už budu chválit jasně a stručně . V pohodě, nebyl jsem si jistý, zda to není ironie či dokonce sarkasmus. ----------------------------- Biatec CS30B Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OWG Odesláno 16. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2024 před 28 minutami, Kid_A napsal: Dobre! Prikoupil bych jeste poradnyho modryho zraloka!!! Mám modrého rejnoka, ale žraloka zkusím taky sehnat, dobrý tip Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 16. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2024 před 7 minutami, Horhe napsal: Taky tak před 5 minutami, Karussell napsal: @Kid_A @Horhe Hattrick Máte to krásný, chlapi… Skvely, panove Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 16. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2024 Právě teď, Kid_A napsal: Skvely, panove @Karussell Ano ano, máme to krásný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 16. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2024 před 6 minutami, Vit napsal: Spíš IWC. Pěkně sladěná lumi výplň s páskem. V pohodě, nebyl jsem si jistý, zda to není ironie či dokonce sarkasmus. Diky, to ladeni mi chvilku trvalo, ale tenhle perlon jim sedl dokonale:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 16. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2024 před 7 minutami, OWG napsal: Mám modrého rejnoka, ale žraloka zkusím taky sehnat, dobrý tip modrej zralok to je poznavaci znameni breitlingu:)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karussell Odesláno 16. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2024 před 47 minutami, Kid_A napsal: Diky, to ladeni mi chvilku trvalo, ale tenhle perlon jim sedl dokonale:) Pan Kid je pouštní liška Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se