Vit Odesláno 7. března 2024 Nahlásit Odesláno 7. března 2024 před 6 hodinami, Wladimir napsal: Sinn 144 St Sa Wirklich schön! před 8 minutami, Vortex-Tempus napsal: Na tom tahu jim to sluší nejvíce. ------------------------------------- Já LÜM-TEC V5 Miluju tu závislost orámování ruček a hodinových indexů na dopadajícím světle.
horskjan Odesláno 7. března 2024 Nahlásit Odesláno 7. března 2024 Toto kombo dnes na ruce i v ruce...
nazdarhodiny Odesláno 7. března 2024 Nahlásit Odesláno 7. března 2024 Myslel jsem, ze uz jsme si spolu uzili a ze je ted jen obcas vzpominkove vyvetram, ale jsem v tom zase az po usi. Po navratu z ONYXu mi chodi na cistou 0s za tyden. Jen je tentokrat taham na remenu misto tahu. Asi obycejne, ale uz zase mi delaji radost
Vortex-Tempus Odesláno 7. března 2024 Nahlásit Odesláno 7. března 2024 Před hodinou, Vit napsal: Na tom tahu jim to sluší nejvíce. Ten tah je sperk sam o sebe... pokojne by to mohli predavat bez hodiniek ako naramok
Juraj11 Odesláno 7. března 2024 Nahlásit Odesláno 7. března 2024 dc 66Tyhle Damasko vypadají vážně dobře Sent from my iPhone using Tapatalk
CEGY Odesláno 7. března 2024 Nahlásit Odesláno 7. března 2024 Před hodinou, Juraj11 napsal: Tyhle Damasko vypadají vážně dobře Sent from my iPhone using Tapatalk Dík
Pozorovatel Odesláno 7. března 2024 Nahlásit Odesláno 7. března 2024 před 5 hodinami, Chorche napsal: D1 parking, twl Včera jsem tak jel z Prahy přes Brno. Tam je to jistota
ATOM Odesláno 8. března 2024 Nahlásit Odesláno 8. března 2024 před 16 minutami, mlsoun1 napsal: Dobré ránko Furt jsi venku, to je fajn, mas dobry job
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se