Přejít na obsah

Co máte právě na ruce?

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 50,3tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• mlsoun1

1759

• Akam

1412

• Vit

1132

• Kid_A

862

19 hours ago, bluman said:

Este jarna lyzovacka, teda uz len aprés ski a hotelova postelofka 🥱. Prvykrat s hodinkami aj v saune - nepali to 😄.

Také jsem je pokřtil a zvládly to bez ztráty kytičky :D pěkné to máš!

IMG_5295.jpeg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

3 hours ago, FiXilVer said:

Mne hodinar povedal, ze sice sauna vyslovene neskodi mechanickym hodinkam pokial su na ruke, no dobre im to nerobi. Vraj olej v teple moc zredne a moze sa stat, ze sa viac „roztecie“ na miesta kde ho netreba. Tam sice neskodi, ale to ze ho je menej na povodbom mieste moze sposobit skorsie nutny servis.

logicky mi to dava zmysel, ale ci to naozaj tak je, to neviem. Pocul o tom uz niekto?

Pred casom som sa k tej saune snazil zistit, ako to vlastne je, zhrnul som to teda sem.

Takze ak sa tam nejak zasadne nemylim, hodinky sa v saune velmi nezohreju, problem je prave opacny - ochladenie v ladovej vode po saune. Takze to zrednutie oleja by som nevidel moc realne (ibaze by to rednutie nastavalo uz pri cca 40°C), ked, tak skor zhustnutie pri ochladeni.

Odkaz ke komentáři

před 15 hodinami, bluman napsal:

Pred casom som sa k tej saune snazil zistit, ako to vlastne je, zhrnul som to teda sem.

Takze ak sa tam nejak zasadne nemylim, hodinky sa v saune velmi nezohreju, problem je prave opacny - ochladenie v ladovej vode po saune. Takze to zrednutie oleja by som nevidel moc realne (ibaze by to rednutie nastavalo uz pri cca 40°C), ked, tak skor zhustnutie pri ochladeni.

Aha to je zaujimave, ale dava to zmysel. Plus aj to s tym moznym skorsim opotrebenim gumennych tesneni. Cize v skratke ak je vo wellnesse moznost hodinky niekde bezpecne uschovat tak je to jasna volba. Ak nie, tak prilezitostna navsteva sauny im neuskodi.

good to know :)

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...