LovecK Odesláno 10. března Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března před 30 minutami, Maxel napsal: @Pivas To je mi celkem jasný Jinak Citizeny epesní! Na druhou stranu i ten včerejšek by šel ještě vylepšit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vanilla Odesláno 10. března Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března Dnešní spotting a novej zelenej TopGun řemen. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exell Odesláno 10. března Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 19 hours ago, bluman said: Este jarna lyzovacka, teda uz len aprés ski a hotelova postelofka . Prvykrat s hodinkami aj v saune - nepali to . Také jsem je pokřtil a zvládly to bez ztráty kytičky pěkné to máš! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bluman Odesláno 10. března Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 3 hours ago, FiXilVer said: Mne hodinar povedal, ze sice sauna vyslovene neskodi mechanickym hodinkam pokial su na ruke, no dobre im to nerobi. Vraj olej v teple moc zredne a moze sa stat, ze sa viac „roztecie“ na miesta kde ho netreba. Tam sice neskodi, ale to ze ho je menej na povodbom mieste moze sposobit skorsie nutny servis. logicky mi to dava zmysel, ale ci to naozaj tak je, to neviem. Pocul o tom uz niekto? Pred casom som sa k tej saune snazil zistit, ako to vlastne je, zhrnul som to teda sem. Takze ak sa tam nejak zasadne nemylim, hodinky sa v saune velmi nezohreju, problem je prave opacny - ochladenie v ladovej vode po saune. Takze to zrednutie oleja by som nevidel moc realne (ibaze by to rednutie nastavalo uz pri cca 40°C), ked, tak skor zhustnutie pri ochladeni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 10. března Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března před 4 hodinami, mlsoun1 napsal: Tak držím palce děkuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bluman Odesláno 10. března Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 1 hour ago, LovecK said: Na druhou stranu i ten včerejšek by šel ještě vylepšit... foto urcite Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bluman Odesláno 10. března Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 45 minutes ago, exell said: Také jsem je pokřtil a zvládly to bez ztráty kytičky pěkné to máš! Diky. Tak rolby by mali nieco vydrzat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr.73 Odesláno 10. března Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomak Odesláno 11. března Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března Dnes tagto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 11. března Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března laelia milleri ve žluté... a GS pro chudé ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cecil Odesláno 11. března Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března Ninja limitky SBBN043 bál jsem se velikosti, nosil jsem vždy vše větší ale nakonec 47,5 vypadá jako slušných 44mm takže v pohodě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 11. března Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března Krásné pondělí Všem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 11. března Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března před 14 hodinami, bluman napsal: foto urcite Omluva, že jsem se nevyjádřil pregnantně, nic jiného jsem na mysli neměl… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kupa54 Odesláno 11. března Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března Hezké ráno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
childe Odesláno 11. března Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března Aktivní začátek týdne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jožko Odesláno 11. března Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března Fullka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Campino Odesláno 11. března Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března Prijemny pondelok prajem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FiXilVer Odesláno 11. března Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března před 15 hodinami, bluman napsal: Pred casom som sa k tej saune snazil zistit, ako to vlastne je, zhrnul som to teda sem. Takze ak sa tam nejak zasadne nemylim, hodinky sa v saune velmi nezohreju, problem je prave opacny - ochladenie v ladovej vode po saune. Takze to zrednutie oleja by som nevidel moc realne (ibaze by to rednutie nastavalo uz pri cca 40°C), ked, tak skor zhustnutie pri ochladeni. Aha to je zaujimave, ale dava to zmysel. Plus aj to s tym moznym skorsim opotrebenim gumennych tesneni. Cize v skratke ak je vo wellnesse moznost hodinky niekde bezpecne uschovat tak je to jasna volba. Ak nie, tak prilezitostna navsteva sauny im neuskodi. good to know Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 11. března Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března před 2 hodinami, Kupa54 napsal: Hezké ráno Ty jedeš,mladíkuTaky tak pěkně svítí v noci-ve tmě? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 11. března Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března Baterkovy GS Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se