kaktusář Odesláno 20. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna před 1 minutou, mlsoun1 napsal: Přijeď někdy a můžeme vyjít Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akam Odesláno 20. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna spokojený paRchant Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdojinej Odesláno 20. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna před 2 hodinami, mlsoun1 napsal: Je to takByl jsem s hospodářem celý víkend mimo a za ten den lítal s jeho ohařem ještě více.Ale upřímě,nažere se a v sedm večer lehne a chrní do druhého dne do rána do sedmiBez probuzení To je super, fakt.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 20. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna před 1 minutou, kdojinej napsal: To je super, fakt.. Takového psa jsem ještě nikdy neměl.S bišonkem jsem taky šel do lesa, ale jak měl dost, tak šel do batohu.Měl nejraději louky a pole.Předchozí jezevčík(v nicku),byl zásadně měšťák.Nalítal toho dost,ale hlavně po městě skrze feny.V lese to byl ukázkový společník a šel vedle nohy.Nynější Ben je už lesák Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 20. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna před 1 hodinou, Akam napsal: spokojený paRchant Pekne!!! Neco na tech Rkach je... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tom88 Odesláno 20. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna Dnes po dlouhé době tyto RW, který mi můj zesnulý bratranec dovezl z USA. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martincihak Odesláno 20. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna před 16 hodinami, AndyAaron napsal: To vypada dobre! Přiznávám, že tento řemen šel nasadit jako poslední, ale na prozatím tam nějakou chvilku zůstane - ty rychlostěžejky jsou fajn vychytávka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dushakx Odesláno 20. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna CWC GS Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kupa54 Odesláno 20. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna Dnes jsem nasadil nato na Spinakery a zdá se mi to celkem dobré. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luky Odesláno 20. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akam Odesláno 20. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna před 6 hodinami, Kid_A napsal: Pekne!!! Neco na tech Rkach je... jj člověk musí zkusit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 20. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna Čaj "skoro" o páté už jsem se těšil, až je hodím zase na ruku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ATOM Odesláno 20. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tom88 Odesláno 20. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna před 38 minutami, Gustaf napsal: Čaj "skoro" o páté už jsem se těšil, až je hodím zase na ruku Pěkné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chief Odesláno 20. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna Tak to má bejt.Konečně pořádný aprílový počasí Žádný třicítky v Březnu, nevěřím na fámy.Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martincihak Odesláno 20. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna Dneska první zatěžkávací zkouška nového řemínku na alpinistech Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bluman Odesláno 20. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 13 hours ago, mlsoun1 said: 22 ještě zpět,dnes je to velký lovec to mas ale tak na cely den, nie? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bluman Odesláno 20. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna idu aj k rifliam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baza Odesláno 20. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna Santos de Cartier Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borra Odesláno 21. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna před 21 hodinami, villain83 napsal: Ty jo, ty jsou hodně zajímavý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se