paya01 Odesláno 14. května Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května před 2 hodinami, Pozorovatel napsal: Wau, sluníčko čaruje... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 15. května Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května (upraveno) před 22 hodinami, kaktusář napsal: krása bohužel mám kaktusový skleník 6km od domova a orchideje mám doma (v bytě ve městě), takže se svými otrněnými přáteli nemohu být tak jak bych chtěl dříve jsem bydlel na vesnici v místě, kde jsem měl skleník u domu. Pobýval jsem v něm co to šlo - měl jsem v něm tedy i orchideje.. Chápu. ----------------------------------- SEIKO PADI Upraveno 15. května uživatelem Vit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
childe Odesláno 15. května Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května Můj první den s tímto krásným kouskem GS Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 15. května Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května před 23 minutami, childe napsal: Můj první den s tímto krásným kouskem GS parada Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 15. května Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 15. května Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rendell Odesláno 15. května Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukassob Odesláno 15. května Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 15. května Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 15. května Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května klasika Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jaroslav Jára Odesláno 15. května Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 15. května Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května před 17 minutami, Prochy68 napsal: Tohle vypadá dobře Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 15. května Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května Parkoviště jménem D10. Dneska masakr, hodinu se to nehlo ani o metr. Asi bude vepředu něco velkého, už tam jelo x sanitek a hasičů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 15. května Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května před 24 minutami, geometr napsal: Tohle vypadá dobře Diky, nemam moc rad gumy, ale zkousim to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 15. května Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května před 2 hodinami, childe napsal: Můj první den s tímto krásným kouskem GS Prvni gska jsou vzdycky zazitek:)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 15. května Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května Porad me ta modra bere Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kupa54 Odesláno 15. května Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května Jedu na vlně Glashutte. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 15. května Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května před 2 minutami, Kupa54 napsal: Jedu na vlně Glashutte. to je pěkná vlna v říjnu budu mít narozeniny, tak se tam chystám, asi pojedem s celou rodinou spíš koukat, než nakupovat - uvidíme ještě jsem tam nebyl... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vortex-Tempus Odesláno 15. května Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
junior300 Odesláno 15. května Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května před 3 hodinami, Vit napsal: Vyborne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se