KAL Odesláno 11. června Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června Seiko 6105-8000 a můj splněný hodinkový sen číslo 3 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jaroslav Jára Odesláno 12. června Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 12. června Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června před 9 hodinami, SadClown napsal: Alespoň půlka ručiček ti ladí Indexy téměř také Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
R4B4 Odesláno 12. června Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června Čekání u zubaře po noční směně. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 12. června Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června Právě teď, R4B4 napsal: Čekání u zubaře po noční směně. Tak přeji co nejmenší bolest 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
R4B4 Odesláno 12. června Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června Právě teď, mlsoun1 napsal: Tak přeji co nejmenší bolest Marcelku, ani ne tak bolest, jako dlouhé čekání a hlavně many, many, to můj zubař velmi rád . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
childe Odesláno 12. června Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června před 3 minutami, R4B4 napsal: Čekání u zubaře po noční směně. Mají skvělou patinu a to druhé ať je co nejpříjemnější v rámci možností 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
childe Odesláno 12. června Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června Občas to chce nějakou změnu, ale je příjemná Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 12. června Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června před 16 hodinami, childe napsal: Asi tě zklamu . Pozadí je noha viz foto bez hodinek . Příště musím zvolit lepší kompozici Škoda no, fakt to vypadalo jak prdel 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 12. června Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 12. června Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června před 56 minutami, R4B4 napsal: Marcelku, ani ne tak bolest, jako dlouhé čekání a hlavně many, many, to můj zubař velmi rád . Jasně,prachy a proto by si měli lékaři platit školné.Ale to je jiná.Tož držím palce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 12. června Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června Pěkný den přeji 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ATOM Odesláno 12. června Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června před 6 minutami, mlsoun1 napsal: Pěkný den přeji Jj pekne pomackany s cukrem mam nejradej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 12. června Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června (upraveno) před 3 minutami, ATOM napsal: Jj pekne pomackany s cukrem mam nejradej Já taky a navrch naliji 30% smetanu Upraveno 12. června uživatelem mlsoun1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rendell Odesláno 12. června Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bcmike Odesláno 12. června Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června před 1 hodinou, mlsoun1 napsal: Pěkný den přeji to je nějaká říční odrůda:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 12. června Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června před 11 minutami, bcmike napsal: to je nějaká říční odrůda:) Normálně kolem mne plavala nutrie a v tlamě měla košík jahod,tak jsme udělali výměnu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shaggy Odesláno 12. června Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června Modra je vazne dobraOdoslané z SM-S916B pomocou Tapatalku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filltos Odesláno 12. června Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bcmike Odesláno 12. června Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června před 1 hodinou, mlsoun1 napsal: Normálně kolem mne plavala nutrie a v tlamě měla košík jahod,tak jsme udělali výměnu u nás nutrie nic nenosí, naopak furt něco chtějí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se