Vit Odesláno 9. září Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září SEIKO Tuna 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pozorovatel Odesláno 9. září Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září Konečně se ochladilo..... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hattori Seiko Odesláno 9. září Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září Citizen Hyper Aqualand 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 10. září Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ATOM Odesláno 10. září Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září Dobre rano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WEIDER Odesláno 10. září Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září Upršané ráno 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukáš3 Odesláno 10. září Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září před 14 hodinami, milomac napsal: Tenhle model jde hezky dohromady s tím tahem, tohle jim moc nesedí. Ale nemůžu posoudit pohodlnost nošení, možná je tohle pro tebe plus z hlediska menší hmotnosti (?), ale ten tah se jim designově povedl. Ten tak se hrozně povedl. váha i pohodlí jsou na tahu super. Ale na tom natu jim to taky moc sluší je lesklý- není to obyč nato... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kupa54 Odesláno 10. září Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září Dobré ráno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
childe Odesláno 10. září Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září Po návratu z "hodinkových lázní" 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 10. září Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milomac Odesláno 10. září Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září před 37 minutami, Lukáš3 napsal: Ten tak se hrozně povedl. váha i pohodlí jsou na tahu super. Ale na tom natu jim to taky moc sluší je lesklý- není to obyč nato... OK, nakonec to musím uznat, že jo. Prohlédl jsem si pár obrázků modelu na natu, gumě i kůži a vypadá to dobře. Zaujala mě tahle Breitling guma Rouleaux: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horskjan Odesláno 10. září Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září Včera dorazila přiléhající guma z Uncle Straps, tak zkouším. A první dojmy dobrý, působí na ruce víc jako náramek a to já mám rád Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rendell Odesláno 10. září Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září Klasika. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 10. září Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LVA Odesláno 10. září Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září Lathin Watch régulateur. 2 4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 10. září Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září @LVA mam podobne 1 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hattori Seiko Odesláno 10. září Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září Arios Tauchkalkulator World Time 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horskjan Odesláno 10. září Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září Dnes chvíli i takto, zkouším novinkový oyster od Uncle Straps na Alpinisty, který uvedli minulé pondělí. Líbí se mi, ale bude to boj, na to jejich jubilee jsem si už sakra zvyknul 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommasini Odesláno 10. září Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září Prostě obyč gmt. Ale stejně je žeru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno 10. září Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září stále GMT Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se