mlsoun1 Odesláno 15. září Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září před 5 minutami, horskjan napsal: Také držím palce, ať se už situace alespoň nezhorší... No zdá se mi,že je to ustáleno.Tak snad to bude ok 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 15. září Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září před 12 minutami, horskjan napsal: Také držím palce, ať se už situace alespoň nezhorší... +1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chief Odesláno 15. září Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září Jedna nedělní šéfovka Strašně záleží, z které perspektivy se to fotí. Taky to skoro vypadá jako 36 1 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hattori Seiko Odesláno 15. září Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září Seiko Jumbo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nizkotucnytvaroh Odesláno 15. září Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
phys Odesláno 15. září Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bluman Odesláno 15. září Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jackie Treehorn Odesláno 16. září Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vorel Odesláno 16. září Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září Dobré ráno 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kupa54 Odesláno 16. září Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září Dobré ráno. 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vortex-Tempus Odesláno 16. září Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 16. září Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září Dobré ránko 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 16. září Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září LLD 39 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 16. září Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září Klesá to 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 16. září Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září @mlsoun1 Marceli, kdybyste potřebovali s čímkoliv pomoct, dej vědět, budu tam do hodiny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pivas Odesláno 16. září Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září @Vortex-Tempus - Super fotka. Hodinky jsem udelal blbost,ze jsem je tenkrat nevzal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vortex-Tempus Odesláno 16. září Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září před 16 minutami, Pivas napsal: @Vortex-Tempus - Super fotka. Hodinky jsem udelal blbost,ze jsem je tenkrat nevzal Ja som spokojny... lutoval by som keby som ti ich vtedy predal. Na druhu stranu mas krasne 111, a niekto by mohol tvrdit ze su viac PAM ako 950 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 16. září Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září Před hodinou, shewcza napsal: @mlsoun1 Marceli, kdybyste potřebovali s čímkoliv pomoct, dej vědět, budu tam do hodiny. Díky Jardo.Zatím dobrý.Do baráku voda nešla,jen venku.Tepelné Čerpadlo je v hajzlu,ale s firmou jsem se domluvil,že mi dají nové hned jak vše odpadne.Pojišťovák bydlí na Bouzově,takže ten fotil vše ráno a teď hasiči vycucávají sklepy pod hodpodářskými budovami a neboť jsem nestihl vytáhnout vůz ze zadní garáže(bylo to rychlé),tak se musí odstranit první strom co se vyvrátil od sousedů a spadl na ni.Vůz je v řiti,kupoval jsem ho minulý týden a ještě jsem ho nestihl pojistit.Ale nakonec vše dobré,dům není zatopen a nikomu se nic nestalo.Určitě je na tom plno lidi hůře,i tak díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 16. září Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září Zdravím po delší době. Seiko Tuna 300 MM, mám je tři roky a jsou stále ve velké oblibě. >>Marceli, hodně zdaru a kdyby cokoliv, tak víš.<< 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
childe Odesláno 16. září Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se