tikzot Odesláno 20. září Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září Sednou Ti skvěle Tome Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas_mpb Odesláno 20. září Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září před 7 minutami, tikzot napsal: Sednou Ti skvěle Tome díky moc, jsou fajn. Teď je budu porovnávat s Expama 36. První dojem - jsou pocitově větší (širší tah?) a těžší... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hans Gruber Odesláno 20. září Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září Kolona při pátku. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
R4B4 Odesláno 20. září Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září Zdravím 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jumbo Odesláno 20. září Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 1 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bcmike Odesláno 20. září Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 20. září Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září Za kámošem 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 20. září Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září Před hodinou, nazdarhodiny napsal: Maji ty LHC-cka modrej antireflex? nezdá se mi... guma to byla od seika mant... mezi tím jsem vyzkoušel několik dalších řešení.. + zelenou do lesa a udělal z nich čundr hodinky :))) můj závěr je ten, že tah je nejlepší, ostatní věci mi nevadí, protože jsou to krásné hodinky a snesou cokoli a na fratelu jsem našel jednu moc pěknou starší recenzičku na longinesy potápky - jinej typ, ale většina lze říci i o těchto.. prostě jsem pochopil, že jsou to fakt ideální hodinky https://www.fratellowatches.com/longines-hydroconquest-review/ 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 20. září Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září před 2 minutami, kaktusář napsal: antireflex tu barvu antireflexu neumím zjistit... zdá se mi čirá, většinou bejvá do modra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 20. září Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září Musím se zbaběle přiznat, že z mechanik jsem si teď nejvíc oblíbil švýcarské hodinky - jednak proto - že jsou velmi přesné a jednak proto, že jsou nízké, takže pokud bych měl říci v současnosti, které hodinky mám nejraději ze svých. mechanik, pak jsou to tyhle dvoje: snad jen na čas - jsem se odklonil od seika - protože jsou ty hodinky prostě vysoké a většinou - v této cenové kategorii nejdou tak přesně... nejíp vycházejí s přesností steemastery a pak kupodivu levné orienty mako. ostatní jde tak nějak šejdrem kolem půl minuty apod. a když si člověk zvykne na odchylku za den kolem 5vteřin, tak se mu nechce pak nosit hodinky, které dělají půl minuty nebo víc. samozřejmě, mohl bych jít k hodináři. samozřejmě - mohl bych se na ten rozdíl vykašlat.. a možná k tomu dojde! ale teď to mám takhle sbírka mechanik: 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ATOM Odesláno 20. září Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucid Odesláno 20. září Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září Je jich zde určitě plno, akorát je každý má jen v krabičce, ale nenosí je ... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr4612 Odesláno 20. září Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září Večer u potoka... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wendellin Odesláno 20. září Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září Zastrčené v hodinkovnici a myslím, že si to nezaslouží. Chvíli ponosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
papen Odesláno 20. září Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nazdarhodiny Odesláno 20. září Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září před 1 hodinou, kaktusář napsal: můj závěr je ten, že tah je nejlepší moc diky za fotky bezva prace. uznavam, ze LHC uplne strap-monstra nejsou. Ale hodinky to jsou paradni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
R4B4 Odesláno 20. září Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září Při západu slunce. 3 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OndraPod Odesláno 20. září Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září před 14 minutami, R4B4 napsal: Při západu slunce. Moc hezké Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OndraPod Odesláno 20. září Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
R4B4 Odesláno 20. září Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září před 4 minutami, OndraPod napsal: Nápodobně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se