Přejít na obsah

Co máte právě na ruce?

Doporučené příspěvky

před 10 hodinami, kuncák7 napsal:

Tah prodlouzen na mou ruku a sup tam s nima 🙂

20240920_091111.jpg

Jejich menší bratr bez chrona. Už je vlastně vůbec nenosím, ale mám k nim takovou citovou vazbu. Brzy asi půjdou na origo tah,  protože ta kůže mele z posledního, jak jsem teď zjistil, když jsem je vytáhnul.

IMG_1842.jpeg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 52,3tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• mlsoun1

1921

• Akam

1424

• Vit

1173

• Kid_A

905

Před hodinou, nazdarhodiny napsal:

moc diky za fotky 👍 bezva prace. uznavam, ze LHC uplne strap-monstra nejsou. Ale hodinky to jsou paradni

jako i přes jejich velikost jsem s nimi spokojen. nedávno jsem četl článek o tom, že velcí lidi maj tendenci k malým věcem a naopak. samozřejmě to neplatí vždy a absolutně, ale při celkovém poměru mé osoby - mám skoro 2m ty hodinky zaniknou. jsou mi tak akorát těsně, ještě o chlup a už by šly přes ruku, nicméně obecně tíhnu k malým hodinkám typu gs38mm. takže se učím žít s těma hydrama jako velkýma hodinkama, které v celkovém poměru ke mně jdou - potvrzuje to i manželka, že jsou uplně v pohodě.

nicméně někdy člověk vidí malého chlápka s dogou, já zas mám minikrysaříka - a mám ty 2 metry. čili jsme jakoby vtipná dvojice. na ruku bych si nejrači nacpal hodinky velikosti 36mm

mám kamarádku, která má asi 150cm je drobounká, štíhlounká - a má na ruce obří černá casia typu gulfman - trčí to nad ní víc než puk. a nadšeně to nosí a je s nimi sžitá.

tím chci říct, že foufám, že se s těmi hodinkami prolnu do harmonického vztahu plného lásky a porozumění :)))

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...