Borra Odesláno 20. září Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září před 10 hodinami, kuncák7 napsal: Tah prodlouzen na mou ruku a sup tam s nima Jejich menší bratr bez chrona. Už je vlastně vůbec nenosím, ale mám k nim takovou citovou vazbu. Brzy asi půjdou na origo tah, protože ta kůže mele z posledního, jak jsem teď zjistil, když jsem je vytáhnul. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomak Odesláno 20. září Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září Ve světle designového lustru 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 20. září Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září Před hodinou, nazdarhodiny napsal: moc diky za fotky bezva prace. uznavam, ze LHC uplne strap-monstra nejsou. Ale hodinky to jsou paradni jako i přes jejich velikost jsem s nimi spokojen. nedávno jsem četl článek o tom, že velcí lidi maj tendenci k malým věcem a naopak. samozřejmě to neplatí vždy a absolutně, ale při celkovém poměru mé osoby - mám skoro 2m ty hodinky zaniknou. jsou mi tak akorát těsně, ještě o chlup a už by šly přes ruku, nicméně obecně tíhnu k malým hodinkám typu gs38mm. takže se učím žít s těma hydrama jako velkýma hodinkama, které v celkovém poměru ke mně jdou - potvrzuje to i manželka, že jsou uplně v pohodě. nicméně někdy člověk vidí malého chlápka s dogou, já zas mám minikrysaříka - a mám ty 2 metry. čili jsme jakoby vtipná dvojice. na ruku bych si nejrači nacpal hodinky velikosti 36mm mám kamarádku, která má asi 150cm je drobounká, štíhlounká - a má na ruce obří černá casia typu gulfman - trčí to nad ní víc než puk. a nadšeně to nosí a je s nimi sžitá. tím chci říct, že foufám, že se s těmi hodinkami prolnu do harmonického vztahu plného lásky a porozumění :))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukáš3 Odesláno 20. září Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září #FliegerFriday 2 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 20. září Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září Ideálni na noční outdoor 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviakk007 Odesláno 20. září Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září Teraz som ich dal dole z ruky 2 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 20. září Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chief Odesláno 20. září Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září Dovolil jsem si takhle vyšvihnout MT-G Friday 2 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bluman Odesláno 20. září Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 20. září Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarylVanHorne Odesláno 21. září Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září Dobré ráno všem 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 21. září Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září před 6 hodinami, Prochy68 napsal: pecka! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 21. září Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 21. září Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 21. září Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září Dobré ránko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 21. září Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září S přibývajícím věkem mám vintážky tak nějak radši Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borra Odesláno 21. září Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září Vopalovačka. Jakoby už nebyl dost hnědej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krutor Odesláno 21. září Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Campino Odesláno 21. září Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září Pekný víkend prajem 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vortex-Tempus Odesláno 21. září Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září Posledne teple, slnecne dni… mam z toho tak trochu depku 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se