Prochy68 Odesláno 24. září Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 24. září Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září V 22. 9. 2024 v 19:04, mlsoun1 napsal: Pan fotografJako vždy luxus Děkuju Marceli. V 22. 9. 2024 v 19:38, kaktusář napsal: pozadí trošku vypadá jako sukulent rodu echeveria Asi ano, je to nějaká tlustice. ----------------------------------- SEIKO Tuna 2 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ATOM Odesláno 24. září Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září před 9 hodinami, mlsoun1 napsal: Jeden Ti je normálně závidí.Jednoduchost,přehlednost,univerzálnost,prostě a jednoduše nádhera.Až je budeš pouštět, mysli na mne prosím.Myslím,že bych dal i tu jejich velikost Velikost neni problem, je to o zvyku. No a s tim poustenim, samozrejme na tebe budu pamatovat, ale ja ani uz nevim, kdy jsem prodaval nejake hodinky, myslim ze je tomu mozna 8-10 let ? No asi to nebude takove horke s prodejem. Ale jestli se me splni muj sen (Hentschel H2), tak je prodam. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LVA Odesláno 24. září Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září Elgin, 1930s. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
childe Odesláno 24. září Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září (upraveno) Dnes na ruce stále Steiny. Musím konstatovat, že přesnost je nyní překvapující za 3 dny jsem na odchylce < +2 sec (před den jsou na ruce a noc tráví položené na dýnku) Upraveno 24. září uživatelem childe 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hattori Seiko Odesláno 24. září Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září Seiko C153 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 24. září Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září podzimní pocit nezná mezí aneb: PPNM 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 24. září Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září před 30 minutami, childe napsal: Dnes na ruce stále Steiny. Musím konstatovat, že přesnost je nyní překvapující za 3 dny jsem na odchylce < +2 sec (před den jsou na ruce a noc tráví položené na dýnku) proste presne jak svycarske hodinky... uz vim, z ceho to rceni pochazi... 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Corvus corone corone Odesláno 24. září Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září (upraveno) před 20 minutami, kaktusář napsal: proste presne jak svycarske hodinky... uz vim, z ceho to rceni pochazi... To samé vcelku masovka - Tissot Seastar 1000 aj s tou plastovou kotvou (Powermatic 80) - v klidu doma v boxíku dávají cca vteřinu do plusu za 3 - 4 dny. Jen když je nenatahuju, tak je konci začnou trochu zrychlovat. Pro mě velké překvapení. Citizen dá klidně 7 vteřin za den. Upraveno 24. září uživatelem Corvus corone corone 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kupa54 Odesláno 24. září Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září Dobré ráno. 2 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vortex-Tempus Odesláno 24. září Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas_mpb Odesláno 24. září Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září Kolona, jak jinak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ohm-Aztec Odesláno 24. září Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pačes Odesláno 24. září Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září podzimí chmury... 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommasini Odesláno 24. září Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září (upraveno) Já vím, že spousta lidí preferuje spíš polárky. Ale tahle černá je fakt dokonale černá. Upraveno 24. září uživatelem tommasini 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chorche Odesláno 24. září Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září Ranní parking 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dave123 Odesláno 24. září Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září Deep Blue a deep blue. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Corvus corone corone Odesláno 24. září Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září No jo, zase ti ten automat zaostřil na pozadí... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 24. září Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září před 5 hodinami, ATOM napsal: Velikost neni problem, je to o zvyku. No a s tim poustenim, samozrejme na tebe budu pamatovat, ale ja ani uz nevim, kdy jsem prodaval nejake hodinky, myslim ze je tomu mozna 8-10 let ? No asi to nebude takove horke s prodejem. Ale jestli se me splni muj sen (Hentschel H2), tak je prodam. Ta značka se mi líbí, konkrétně už roky obdivuju tuto barevnou kombinaci: 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ATOM Odesláno 24. září Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září před 7 minutami, Vit napsal: Ta značka se mi líbí, konkrétně už roky obdivuju tuto barevnou kombinaci: Na me sice uz moc oblekove, ale nadherne samozrejme Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se