Arthur N. Odesláno 27. září Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září Chronomagorovo ranni dilema Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ATOM Odesláno 27. září Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září před 6 minutami, childe napsal: Při pátku jsem to pojal trochu volněji @ATOM co to máš za řemínek, jelikož ho nosíš velmi často, domnívám se, že bude hodně pohodlný, tak bych se nechal inspirovat? Obycejny 1mm tlusty gumovy single pass od Frydla. Velmi pohodlny a pruzny. V podstate jsem ho mel pres leto na hodinkach 99% casu. Byt je tenky, krasne drzi hodinky. Na male a tenke GS by nemusel byt spatny. Spis je takovy obycejny toolovy, nic extra. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 27. září Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září rozbaleno! díky tomu, že jsem dal lhc do krabičky, protože jsou v prodejním vlákně,odhalil jsem opět po několikáté krásu seika sarx... jsou to nádherné hodinky 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 27. září Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ATOM Odesláno 27. září Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září před 4 minutami, kaktusář napsal: rozbaleno! díky tomu, že jsem dal lhc do krabičky, protože jsou v prodejním vlákně,odhalil jsem opět po několikáté krásu seika sarx... jsou to nádherné hodinky To teda jsou ! Moc hezke Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cluzoe Odesláno 27. září Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září Thx Kilundron 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zatorak Odesláno 27. září Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kupa54 Odesláno 27. září Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září Hmmm.. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarylVanHorne Odesláno 27. září Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září Dnes za slušňáka takže... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 27. září Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září Pošmourné páteční poledne… 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 27. září Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září nový kontext 1 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pozorovatel Odesláno 27. září Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září Podzim je tu 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 27. září Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září Expy na ruce a Moony v hlavě, chronobundus je svinstvo:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rybkin Odesláno 27. září Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září Vyrazil jsem do lesa dobít baterky, sobě i solárům. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akam Odesláno 27. září Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září před 16 hodinami, mlsoun1 napsal: Nádherná fotka, šup s ní do kalendáře Diky! Je to kombinace mojí fotky a AI se nudím no Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 27. září Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září (upraveno) před 29 minutami, Rybkin napsal: Vyrazil jsem do lesa dobít baterky, sobě i solárům. Tak přeji příjemné dobíjení a mnoho houbiček, aby košík nebyl prázdný.Včera mi volal kamaráde našel přes dvacet bedlí a několik praváků Upraveno 27. září uživatelem mlsoun1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 27. září Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září před 5 minutami, Akam napsal: Diky! Je to kombinace mojí fotky a AI se nudím no Zajímavé s tou AI,ale proč nééé.Je to pěkné.Tak se nuď a spáchej nějakou pěknou fotku s Expy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 27. září Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září Biatec CS30B 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sodekcz Odesláno 27. září Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září Fugu 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hattori Seiko Odesláno 27. září Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se