mlsoun1 Odesláno 22. října Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října před 15 minutami, OndraPod napsal: Takovéhle fotky po ránu hned zlepší náladu Jsem rád,že se líbí.Krásná procházka z Loštic-Žadlovic-Pavlov-Radnice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno 22. října Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října ešte skeleton CB 4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dragys27 Odesláno 22. října Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Corvus corone corone Odesláno 22. října Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října Před hodinou, kopis napsal: Nadělil jsem si zde na fóru radost na kancldiving Tak ty vypadaj, že prošly bitvou u Iwodžimy! 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukáš3 Odesláno 22. října Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října Takový podzimní hodinky 1 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 22. října Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října San Martin tady nikoho asi zvlášť neosloví, ale já je mám docela rád Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 22. října Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října Ale potom to stejně většinou vyhraje vitamín B, bez toho nejde být 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borra Odesláno 22. října Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října před 10 minutami, spiderer napsal: San Martin tady nikoho asi zvlášť neosloví, ale já je mám docela rád Vypadají dobre Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pivas Odesláno 22. října Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října Trvalo to,ale uz dělají radost. 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bejduko Odesláno 22. října Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 7 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 22. října Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října před 38 minutami, spiderer napsal: San Martin tady nikoho asi zvlášť neosloví, ale já je mám docela rád já mám problém s tím jejich logem nějak si na ně nemůžu zvyknout... jinak jsou to od nich všechno moc pěkné kousky - ve smyslu zpracování, viděl jsem řadu makro fotek a vypadá to výborně. ale to logo... možná si na ně někdy zvyknu... říkal jsem si, že pokud někdy zas nějaké číny, tak určitě san martin. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 22. října Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října San Martin tady nikoho asi zvlášť neosloví, ale já je mám docela rád Ty jo, to bych od tebe necekal Ja furt stare pastiky 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 22. října Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října Andy ja uz je mam dlouho, ja se nikdy nebranil “homazim” a z 80% to pak dopadlo, ze jsem koupil origo predlohu, mnohdy i opakovane. Pamatuju si na Rotary aka Navitimer, ktere jsem nakonec mel asi patery, Marina Militare aka Panerai, ktere jsem mel pouze troje atd. Zrovna ty SM jsou za me naprosto bezkonkurencni v pomeru co za svoje $ dostanes. Ale taky chapu ze spousta lidi s podobnymi kusy muze mit problem 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
špelda66 Odesláno 22. října Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října Před hodinou, bejduko napsal: co ta korunka ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vortex-Tempus Odesláno 22. října Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 3 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 22. října Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října před 4 hodinami, mlsoun1 napsal: Tak teď jsi mne dostal Ondřeji,myslel jsem že si za ty Omegy pořídíš něco jiného Dobrý :))). Tyhle mám už delší dobu, a Omegy jsou stále ještě k mání Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nazdarhodiny Odesláno 22. října Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října dnes neco brutalnejsiho. aspon je na ne hezky videt 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marcus Odesláno 22. října Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října sporty 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarylVanHorne Odesláno 22. října Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října před 5 hodinami, AKUC napsal: ešte skeleton CB Tak se přidám, ale s ChW 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milomac Odesláno 22. října Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října (upraveno) Long a piquero - takové podvečerní cucání ... Upraveno 22. října uživatelem milomac Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se