mlsoun1 Odesláno 22. října 2024 Nahlásit Odesláno 22. října 2024 před 15 minutami, OndraPod napsal: Takovéhle fotky po ránu hned zlepší náladu Jsem rád,že se líbí.Krásná procházka z Loštic-Žadlovic-Pavlov-Radnice
AKUC Odesláno 22. října 2024 Nahlásit Odesláno 22. října 2024 ešte skeleton CB Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 4
dragys27 Odesláno 22. října 2024 Nahlásit Odesláno 22. října 2024 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
Corvus corone corone Odesláno 22. října 2024 Nahlásit Odesláno 22. října 2024 Před hodinou, kopis napsal: Nadělil jsem si zde na fóru radost na kancldiving Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Tak ty vypadaj, že prošly bitvou u Iwodžimy! 1
Lukáš3 Odesláno 22. října 2024 Nahlásit Odesláno 22. října 2024 Takový podzimní hodinky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 3
spiderer Odesláno 22. října 2024 Nahlásit Odesláno 22. října 2024 San Martin tady nikoho asi zvlášť neosloví, ale já je mám docela rád Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
spiderer Odesláno 22. října 2024 Nahlásit Odesláno 22. října 2024 Ale potom to stejně většinou vyhraje vitamín B, bez toho nejde být Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2
Borra Odesláno 22. října 2024 Nahlásit Odesláno 22. října 2024 před 10 minutami, spiderer napsal: San Martin tady nikoho asi zvlášť neosloví, ale já je mám docela rád Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Vypadají dobre
Pivas Odesláno 22. října 2024 Nahlásit Odesláno 22. října 2024 Trvalo to,ale uz dělají radost. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 3
bejduko Odesláno 22. října 2024 Nahlásit Odesláno 22. října 2024 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 7 1
kaktusář Odesláno 22. října 2024 Nahlásit Odesláno 22. října 2024 před 38 minutami, spiderer napsal: San Martin tady nikoho asi zvlášť neosloví, ale já je mám docela rád Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. já mám problém s tím jejich logem nějak si na ně nemůžu zvyknout... jinak jsou to od nich všechno moc pěkné kousky - ve smyslu zpracování, viděl jsem řadu makro fotek a vypadá to výborně. ale to logo... možná si na ně někdy zvyknu... říkal jsem si, že pokud někdy zas nějaké číny, tak určitě san martin. 1
AndyAaron Odesláno 22. října 2024 Nahlásit Odesláno 22. října 2024 San Martin tady nikoho asi zvlášť neosloví, ale já je mám docela rád [emoji4]Ty jo, to bych od tebe necekal Ja furt stare pastiky 2
spiderer Odesláno 22. října 2024 Nahlásit Odesláno 22. října 2024 Andy ja uz je mam dlouho, ja se nikdy nebranil “homazim” a z 80% to pak dopadlo, ze jsem koupil origo predlohu, mnohdy i opakovane. Pamatuju si na Rotary aka Navitimer, ktere jsem nakonec mel asi patery, Marina Militare aka Panerai, ktere jsem mel pouze troje atd. Zrovna ty SM jsou za me naprosto bezkonkurencni v pomeru co za svoje $ dostanes. Ale taky chapu ze spousta lidi s podobnymi kusy muze mit problem 1
špelda66 Odesláno 22. října 2024 Nahlásit Odesláno 22. října 2024 Před hodinou, bejduko napsal: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. co ta korunka ?
Vortex-Tempus Odesláno 22. října 2024 Nahlásit Odesláno 22. října 2024 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 3 2
Ondrej71 Odesláno 22. října 2024 Nahlásit Odesláno 22. října 2024 před 4 hodinami, mlsoun1 napsal: Tak teď jsi mne dostal Ondřeji,myslel jsem že si za ty Omegy pořídíš něco jiného Dobrý :))). Tyhle mám už delší dobu, a Omegy jsou stále ještě k mání
nazdarhodiny Odesláno 22. října 2024 Nahlásit Odesláno 22. října 2024 dnes neco brutalnejsiho. aspon je na ne hezky videt Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
Marcus Odesláno 22. října 2024 Nahlásit Odesláno 22. října 2024 sporty Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
DarylVanHorne Odesláno 22. října 2024 Nahlásit Odesláno 22. října 2024 před 5 hodinami, AKUC napsal: ešte skeleton CB Tak se přidám, ale s ChW Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
milomac Odesláno 22. října 2024 Nahlásit Odesláno 22. října 2024 (upraveno) Long a piquero - takové podvečerní cucání ... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 22. října 2024 uživatelem milomac
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se