bluman Odesláno 23. října Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 3 hours ago, childe said: Aligátor je super. Nedávno jsem ze švédska (CNS) kupoval krokodýla a čekal jsem zda bude nějaký problém právě kvůli CITESu a přišlo to úplně v pohodě. Takže nyní je v plánu žralok v ramci EU sa to neriesi, lebo to nejde cez colnicu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
childe Odesláno 23. října Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října (upraveno) před 5 minutami, bluman napsal: v ramci EU sa to neriesi, lebo to nejde cez colnicu Taky mě to napadlo, ale jelikož se občas státy v EU chovají papežtěji než papež nepřekvapilo by mě vůbec nic Upraveno 23. října uživatelem childe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bluman Odesláno 23. října Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října (upraveno) S tym nato je to nejak moc velke, nato si asi nezvyknem . Bude to chciet najst nejaky iny remienok.. Upraveno 23. října uživatelem bluman Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr4612 Odesláno 23. října Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října Tyto Squale jsou prostě podzimní. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukasb515 Odesláno 23. října Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nizkotucnytvaroh Odesláno 23. října Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KAL Odesláno 23. října Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října V 21. 10. 2024 v 15:57, Tomak napsal: Zkouška v Brně u AD Black or White? Jak je hodnotíš v porovnání s těmi Tvými? Jen jiná barva nebo na živo úplně jiný hodinky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ATOM Odesláno 23. října Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října Prima lumi ihned po nasviceni 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 23. října Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října před 3 hodinami, bluman napsal: S tym nato je to nejak moc velke, nato si asi nezvyknem . Bude to chciet najst nejaky iny remienok.. ale esteticky se mi to líbí 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomak Odesláno 23. října Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října Před hodinou, KAL napsal: Black or White? Jak je hodnotíš v porovnání s těmi Tvými? Jen jiná barva nebo na živo úplně jiný hodinky? Černý a modrý Marky na mne působí jen jako jiná barva, tyhle stříbřitě bílé už jsou spíš jak jiné hodinky. Na pilotky se povahově víc hodí tmavý cifr, z toho světlého dialu mám vyloženě odlišný pocit. Každopádně odstín ciferníku a celé hodinky v reálu působí mnohem lépe než na fotkách včetně produktových. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 23. října Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ATOM Odesláno 24. října Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října Dobre rano vsem 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
childe Odesláno 24. října Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října Také se přidávám s přáním dobrého rána 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 24. října Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října východ slunce na vysočině je více-než-fasinující! v pozadí tyčí se velehora křemešník.. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 24. října Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října před 10 hodinami, Arthur N. napsal: jsou to krásné pětky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
edas Odesláno 24. října Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 3 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarylVanHorne Odesláno 24. října Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října Na prodloužený víkend za trochou tepla... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krutor Odesláno 24. října Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 24. října Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října Dobrý ráno 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 24. října Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října Přezuto na kůži od mistra Habadeje 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se