Divers Odesláno 12. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WEIDER Odesláno 12. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mvrzacek Odesláno 12. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna Fortis Official Cosmonauts Chronograph 3 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ladvach Odesláno 12. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna Na dvě kávy a jeden škopek. 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wainamic Odesláno 12. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kolky87 Odesláno 12. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna Alpiništ 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 12. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna Pořad na racing punk vlně:-) 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Campino Odesláno 12. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna Nedeľná prechádzka 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brozik Odesláno 12. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna Před 10 minutami vyzvednuty od zdejšího velmi velmi váženého člena u něj v ateliéru ještě jsem si to ani neuvědomil - moje první Moony 5 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LudvikVanBetoven Odesláno 12. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna V 6. 1. 2025 v 12:02, Josef01 napsal: Hlásím se do klubu @Josef01 ja si řikal kde je videl, jasný Praha p.Lajn, JHB watch 44 mm, jak se Ti nosí ? Ta páka na právo je pohodlná ? Hodinky jsou to epesní o tom žádná, sednou Ti i rozměrově, 44mm je na tve zápěstí akorát, libi se mi barva ciferniku, jsou to jiné hodinky silně identické Graham. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 12. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna ASTROMASTER 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kupa54 Odesláno 12. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna Včera dnes a zítra. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 12. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna Před hodinou, LudvikVanBetoven napsal: @Josef01 ja si řikal kde je videl, jasný Praha p.Lajn, JHB watch 44 mm, jak se Ti nosí ? Ta páka na právo je pohodlná ? Hodinky jsou to epesní o tom žádná, sednou Ti i rozměrově, 44mm je na tve zápěstí akorát, libi se mi barva ciferniku, jsou to jiné hodinky silně identické Graham. Nosí se výborně, páčka s korunkou není vůbec cítit na levé straně, dokonce bez korunky vpravo jsou obecně hodinky pohodlnější. Hodinek 44 mm mám více a sedí mi, pro někoho je to už moc. Překvapila mě ta přesnost kalibru 7750, to jsem měl maximálně na RLX. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukáš3 Odesláno 12. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 12. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna Dnes fakt super 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 12. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna Borealis Estoril 300 Svýho času to byl hit, nosí je tu ještě někdo? Já už je mám potřetí 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tommy_PP Odesláno 12. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna Skipper 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
worel Odesláno 12. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna Dnes želva Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nizkotucnytvaroh Odesláno 12. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chief Odesláno 12. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna Ještě se s nima laskám, co se mi hyeny vrátily ze servisu 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se