Gustaf Odesláno úterý v 20:05 Nahlásit Sdílet Odesláno úterý v 20:05 ...že na tom hajzlu jsou ty fotky tak nějak hezčí 1 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
junior300 Odesláno úterý v 20:17 Nahlásit Sdílet Odesláno úterý v 20:17 před 7 minutami, Gustaf napsal: ...že na tom hajzlu jsou ty fotky tak nějak hezčí před 2 hodinami, Kid_A napsal: Furt Aby ne.. Ak je to novy prirastok, tak gratulujem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno úterý v 20:27 Nahlásit Sdílet Odesláno úterý v 20:27 1 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
childe Odesláno před 21 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 21 hodinami 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno před 21 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 21 hodinami ranní kávička.. 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno před 20 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 20 hodinami konecne slnko, snad po dvoch tyzdnoch 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pozorovatel Odesláno před 19 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 19 hodinami 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horskjan Odesláno před 19 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 19 hodinami Dnes ráno krásně, cestou na kávu ️️ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Balthus Odesláno před 18 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 18 hodinami 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kolky87 Odesláno před 18 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 18 hodinami Orient3star Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klub300 Odesláno před 18 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 18 hodinami Dnes moje srdcovka už od 2011 ... 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pivas Odesláno před 18 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 18 hodinami Konečné jsem je zase sehnal. Ted uz doufam definitivní. Dekuji @Maxel za pomoc! 3 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno před 17 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 17 hodinami před 54 minutami, Pivas napsal: Konečné jsem je zase sehnal. Ted uz doufam definitivní. Dekuji @Maxel za pomoc! ty kraso, stary dobry monstra prvni generace:) docela hard to find zalezitost:)) kdysi jsem je poustel za 3.500 Kc:))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno před 17 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 17 hodinami před 14 hodinami, MíraMíra napsal: Nadhera sefe! sednou ti skvele Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno před 17 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 17 hodinami Blue / noir 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno před 16 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 16 hodinami před 11 minutami, Kid_A napsal: Nadhera sefe! sednou ti skvele Díky, jsem spokojenej. Spona by mohla být kratší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno před 16 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 16 hodinami před 2 minutami, MíraMíra napsal: Díky, jsem spokojenej. Spona by mohla být kratší. No jo, kdyby byla kratsi, tak tam nemas vsechny ty luxusni vychytavecky:)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno před 16 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 16 hodinami (upraveno) před 8 minutami, Kid_A napsal: No jo, kdyby byla kratsi, tak tam nemas vsechny ty luxusni vychytavecky:)) To je fakt. Aspoň teda ne v takovým rozsahu. A aby to nevypadalo, jak jsem psal, jsem spokojen a nevidím nic za co bych měnil. Maximálně zase v rámci značky. Další kousky do sbírky, by se samozřejmě našly, ale nic za co bych měnil Suby. Upraveno před 16 hodinami uživatelem MíraMíra 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukassob Odesláno před 16 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 16 hodinami Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
edas Odesláno před 16 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 16 hodinami 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se