Kamil.K Odesláno před 9 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 9 hodinami Dobré ráno! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno před 8 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 8 hodinami Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
childe Odesláno před 8 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 8 hodinami Příjemný začátek týdne Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jaroslav Jára Odesláno před 8 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 8 hodinami Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pozorovatel Odesláno před 7 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 7 hodinami Za kolegou do Olomóca Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno před 6 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 6 hodinami Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marecenator Odesláno před 6 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 6 hodinami Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Campino Odesláno před 5 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 5 hodinami Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
edas Odesláno před 4 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 4 hodinami Modré pondělí Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukáš3 Odesláno před 4 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 4 hodinami Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
the.sage Odesláno před 4 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 4 hodinami Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kupa54 Odesláno před 4 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 4 hodinami Pondělní výlet podél Ploučnice, do Hamrů na Jezeře. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno před 3 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 3 hodinami tyhle hodinky jsem získal na foru a měl je rád, získal jsem je hlavně proto, že jsem si přál mít základní etu. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. a samozřejmě se mi líbí, že jsou malé a zajímavé, jsou to jakoby doxy. jenže jsem je nedávno dal do natahovače a nenatáhly se. na ruce jo. tak jsem je vzal dnes do onyxu, aby mi hodináři promázli rotor A ouha, při odšroubování dýnka nastalo moje rozčarování. Žádná eta, ale ronda! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Hodináři mi sdělili, že "výhoda" rondy je ta, že nejdou sehnat náhradní díly, vyměňuje se to celé. Já chtěl etu kvůli snadné opravitelnosti. Pan hodinář vyčistil rotor, namazal, vrátil a nic. A tak rozdělal odlučovač, dal ho do mikroskopu, abych viděl v jakém je stavu. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. odlučovač obroušenej, zbytky odlučovače se válí po strojku a ukázalo se, že další ložiska apod. jsou v háji nebo vadná. Takže hodinky buď - nová ronda za cca 8tis kč. nebo se pokusit strčit tam etu nebo vyhodit. Hodináři se pokusí sehnat odlučovač, ale další díly jsou stejně porušené, takže hodinky s největší pravděpodobností skončí na hodinkovém. hřbitově. Závěr: nemám doma žádné hodinky se základní etou 1 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Divers Odesláno před 3 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 3 hodinami Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukassob Odesláno před 2 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 2 hodinami Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno před 2 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 2 hodinami tiež combat Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno před 2 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 2 hodinami Na ruce a po ruce ( uz týden čekám na potenciálního kupce, co slibuje že přijde). Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jumbo Odesláno před 1 hodinou Nahlásit Sdílet Odesláno před 1 hodinou Jak bylo kdysi jednoduché naprojektovat barák, na dva "papíry" a šlo to i bez inženýrů. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommasini Odesláno před 1 hodinou Nahlásit Sdílet Odesláno před 1 hodinou před 2 hodinami, kaktusář napsal: tyhle hodinky jsem získal na foru a měl je rád, získal jsem je hlavně proto, že jsem si přál mít základní etu. a samozřejmě se mi líbí, že jsou malé a zajímavé, jsou to jakoby doxy. jenže jsem je nedávno dal do natahovače a nenatáhly se. na ruce jo. tak jsem je vzal dnes do onyxu, aby mi hodináři promázli rotor A ouha, při odšroubování dýnka nastalo moje rozčarování. Žádná eta, ale ronda! Hodináři mi sdělili, že "výhoda" rondy je ta, že nejdou sehnat náhradní díly, vyměňuje se to celé. Já chtěl etu kvůli snadné opravitelnosti. Pan hodinář vyčistil rotor, namazal, vrátil a nic. A tak rozdělal odlučovač, dal ho do mikroskopu, abych viděl v jakém je stavu. odlučovač obroušenej, zbytky odlučovače se válí po strojku a ukázalo se, že další ložiska apod. jsou v háji nebo vadná. Takže hodinky buď - nová ronda za cca 8tis kč. nebo se pokusit strčit tam etu nebo vyhodit. Hodináři se pokusí sehnat odlučovač, ale další díly jsou stejně porušené, takže hodinky s největší pravděpodobností skončí na hodinkovém. hřbitově. Závěr: nemám doma žádné hodinky se základní etou Smutnej příběh. Ale nevěš hlavu, třeba to k něčemu bude dobrý. Nejhorší na tom je, že člověk v tu chvíli neví k čemu. Ale třeba tě tahle zkušenost nějak uchrání v budoucnu. Držím palce, ať se rychle podaří je zprovoznit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr4612 Odesláno před 1 hodinou Nahlásit Sdílet Odesláno před 1 hodinou Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se