AndyAaron Odesláno 11. března Nahlásit Odesláno 11. března Vymenil jsem Vulcainy za Seika a zkousim jak to vypada spolecne s dalsim prirustkem 22 2 3
shewcza Odesláno 11. března Nahlásit Odesláno 11. března @AndyAaron Gratulace Ondro, ať Vám dělá samou radost! 1
Vit Odesláno 11. března Nahlásit Odesláno 11. března V 11. 3. 2025 v 11:12, AndyAaron napsal: Vymenil jsem Vulcainy za Seika a zkousim jak to vypada spolecne s dalsim prirustkem Rozšířit Velká gratulace Ondro! 1
Arthur N. Odesláno 11. března Nahlásit Odesláno 11. března V 11. 3. 2025 v 11:12, AndyAaron napsal: Vymenil jsem Vulcainy za Seika a zkousim jak to vypada spolecne s dalsim prirustkem Rozšířit gratulace, ke všemu, hlavně k malýmu:) a moc na něj netlač! 2 1
horskjan Odesláno 11. března Nahlásit Odesláno 11. března @AndyAaron Gratulace veliká, tohle je ta největší radost... Tyhle Seiko super, ale... 1
DarylVanHorne Odesláno 11. března Nahlásit Odesláno 11. března V 11. 3. 2025 v 11:12, AndyAaron napsal: Vymenil jsem Vulcainy za Seika a zkousim jak to vypada spolecne s dalsim prirustkem Rozšířit Gratulace k novému "přírůstku" - ten bude bezpochyby tím nejdražším (ve všech smyslech toho slova) A nějaký nepodstatný detaily, jako váha, věk, ale hlavně zda se identifikuje jako holka, kluk, nebo tramvaj?
AndyAaron Odesláno 11. března Nahlásit Odesláno 11. března @DarylVanHorne ma pindoura, takze zatim bych to smeroval timhle smerem. Uvidime, co dal. Dost hrozi riziko, ze se bude identifikovat jako zlatej retrivr… 3 3
tommasini Odesláno 11. března Nahlásit Odesláno 11. března V 11. 3. 2025 v 12:55, AndyAaron napsal: @DarylVanHorne ma pindoura, takze zatim bych to smeroval timhle smerem. Uvidime, co dal. Dost hrozi riziko, ze se bude identifikovat jako zlatej retrivr… Rozšířit Nojo, packy už má stejný, jako hafík v křesle 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se