Přejít na obsah

Co máte právě na ruce?

Doporučené příspěvky

před 14 minutami, AndyAaron napsal:

@DarylVanHorne ma pindoura, takze zatim bych to smeroval timhle smerem. Uvidime, co dal. Dost hrozi riziko, ze se bude identifikovat jako zlatej retrivr…

Pinďour nic neznamená - doba pokročila a lidé jsou už povznesení nad ptáky a vagíny. Takovej Policajt ze školky by dnes do kin jít nemohl 😉 Ale zlatý retrívr je ta lepší varianta, to se mi líbí 👍 🤣 Tak hlavně ať roste jak z vody a ať je zdráv. V bezpečí je, ochranka je koukám připravená 😉

• Like 1
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dneska mi přišly z kompletních lázní v Onyxu (tímto jim i děkuji, jste Super!) takřka nikdy nenošené Poljoty, kterých jsem se před pár měsíci ujal. Sice dnes neoblíbená země výroby, ale hodinky za to nemohou a jejich TOP stav mi udělal radost. 

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

• Like 2
  • Dát hlas 1
Odkaz ke komentáři

před 2 hodinami, AndyAaron napsal:

@DarylVanHorne ma pindoura, takze zatim bych to smeroval timhle smerem. Uvidime, co dal. Dost hrozi riziko, ze se bude identifikovat jako zlatej retrivr…

Hezky hlídají😉🙋‍♂️

• Like 1
Odkaz ke komentáři

Ranní tlakovka. A na datumu mám o jeden den víc, abych se vybičoval ještě k větším výkonům. :D 

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...