ptrksvbd Odesláno 16. března Nahlásit Odesláno 16. března Dárek od ženy před lety. Vždy je rád vytáhnu 1
ptrksvbd Odesláno 16. března Nahlásit Odesláno 16. března Před hodinou, spiderer napsal: I dneska Tak ty jsou top. Co je to za počin?
Jeronimo Odesláno 16. března Nahlásit Odesláno 16. března (upraveno) Dnes trocha karbid wolframu/hardmetalu. Upraveno 16. března uživatelem Jeronimo 2 1
kaktusář Odesláno 16. března Nahlásit Odesláno 16. března před 54 minutami, Kupa54 napsal: Procházka po botanické zahradě. ty hodinky k tomu jdou ideálně 1
kaktusář Odesláno 16. března Nahlásit Odesláno 16. března když jsem před několika lety viděl doxy poprvé, tak jsem si řek: to je ale hnus! a od tý doby jim pomalu, leč vytrvale přicházím na chuť a jsem z nich čím dál víc nadšen. proto jsem si pořídil i ty neštastné zeno , aby mi je připomínaly... nicméně zeno maj takové nijaké ručky, špatně viditelné.. zato doxy... to je prostě krása... sice nezvyklá, netradiční, ale taková přesně přírodní, zdánlivě nevyvážená...
Martin JJJ Odesláno 16. března Nahlásit Odesláno 16. března I já přispěji troškou do mlýna (jedna z cestování.... 2
AndyAaron Odesláno 16. března Nahlásit Odesláno 16. března I já přispěji troškou do mlýna (jedna z cestování.... Cestujes casem? 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se