DarylVanHorne Odesláno 27. dubna Nahlásit Odesláno 27. dubna Tak a teď to nejtěžší... pomalu, pomalinku zasunout klíč do zámku (prostě jako první sex, chápete...) a pak opatrně otočit a doufat, že sy ty chlupaté bestie, které spí v předsíni nerozštěkají na celý barák, aby panička věděla, kdy jsem skutečně dorazil domů 4
LudvikVanBetoven Odesláno 27. dubna Nahlásit Odesláno 27. dubna V 25. 4. 2025 v 14:19, FantasticFabio napsal: Jakej fejk??? To slovo sem já nepoužil, to Kamil.K mě se nezdála ta velikost! Ty na tom plakátu jsou o ťupinku větší….ty tvoje jsou menší…. Možná že jen šetřili materiálem! Titan je drahej jako….jako…jako hóóódně! Kvůli tomu to nemusí být fake čili fejk! Takže pomalu pomalu s tím skládáním rukou do klína! je hezky , byla by škoda kazit si den Nazdar. Kdo nosí FAKE ? O jaké fake hodinky se jedná ? Já zažil osobně člena FÓRA a měl na zapěstí fejkové ROLEX SUBMARINER, na slovo fake su velice citlivý a ten kdo nosí na zápěstí levé hodinky musí být rozkřičen a dehonestován, dúfam, že mi @Kid_A dá zapravdu. Přeji hezků nedělu. Ludvík 1
FantasticFabio Odesláno 27. dubna Nahlásit Odesláno 27. dubna před 6 minutami, LudvikVanBetoven napsal: Nazdar. Kdo nosí FAKE ? O jaké fake hodinky se jedná ? Já zažil osobně člena FÓRA a měl na zapěstí fejkové ROLEX SUBMARINER, na slovo fake su velice citlivý a ten kdo nosí na zápěstí levé hodinky musí být rozkřičen a dehonestován, dúfam, že mi @Kid_A dá zapravdu. Přeji hezků nedělu. Ludvík Klíííd Ludvíčku, nikdo nenosí , byla to jen taková skoro obava, která se podařila vzápětí , nebo skoro hned , či natotata vyvrátit!!! Důkazy byly nezvratné! Takže měj krásnou slunečnou nejen neděli , ale i ostatní dny v týdnu !
Bert Odesláno 27. dubna Nahlásit Odesláno 27. dubna @LudvikVanBetoven chlapče, nechlastej takhle po ránu. To nedělá játrům dobře ... 1
bluman Odesláno 27. dubna Nahlásit Odesláno 27. dubna (upraveno) @DarylVanHorne nejak skoro sa vracias, zase si tam nebol? Upraveno 27. dubna uživatelem bluman
Kid_A Odesláno 27. dubna Nahlásit Odesláno 27. dubna před 18 hodinami, Arthur N. napsal: Diky Drz te se 1 1
Kid_A Odesláno 27. dubna Nahlásit Odesláno 27. dubna před 40 minutami, LudvikVanBetoven napsal: Nazdar. Kdo nosí FAKE ? O jaké fake hodinky se jedná ? Já zažil osobně člena FÓRA a měl na zapěstí fejkové ROLEX SUBMARINER, na slovo fake su velice citlivý a ten kdo nosí na zápěstí levé hodinky musí být rozkřičen a dehonestován, dúfam, že mi @Kid_A dá zapravdu. Přeji hezků nedělu. Ludvík před 28 minutami, FantasticFabio napsal: Klíííd Ludvíčku, nikdo nenosí , byla to jen taková skoro obava, která se podařila vzápětí , nebo skoro hned , či natotata vyvrátit!!! Důkazy byly nezvratné! Takže měj krásnou slunečnou nejen neděli , ale i ostatní dny v týdnu ! Je to v pohode. Nikdo tu nenosi fejky - teda v sekci "činomrdi" je hodne luklajků, ale tady je to čisté krasny nedelni den vsem, borci 1 1
Radek124 Odesláno 27. dubna Nahlásit Odesláno 27. dubna (upraveno) Originál, co to má pro sichr napsané i na ciferníku Upraveno 27. dubna uživatelem Radek124 6 2 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se