FantasticFabio Odesláno 30. dubna Nahlásit Odesláno 30. dubna před 14 hodinami, FantasticFabio napsal: MK II Blackwater Ježiž jásem pitomec! Vložil sem fotku, která nemá správnej datum a tu se správným naštelovaným sem smazal! Ty vole omluva všem které jsem mystifikoval, čili oblbnul, neboli tahal za nos
MíraMíra Odesláno 30. dubna Nahlásit Odesláno 30. dubna Před hodinou, OndraPod napsal: Sakra ty jsou povedený, mně od nich odradilo pouzdro, ale začínám toho litovat Pouzdro je na nich to nejlepší. 2
FantasticFabio Odesláno 1. května Nahlásit Odesláno 1. května před 1 hodinou, Jeronimo napsal: Moje ranní bouřlivá oslvava Svátku práce Tak s chutí do toho, půl je hotovo! 1
FantasticFabio Odesláno 1. května Nahlásit Odesláno 1. května před 7 hodinami, AndyAaron napsal: Tapina z toho udelala namazanici… Bané, mě to připomíná ňákýho barokního mistra ….. ještě nevim kerýho, ale je to pěkně vyvedený! 1
FantasticFabio Odesláno 1. května Nahlásit Odesláno 1. května Já už zase tak…. Musel jsem přehodit datum a už je nedokážu vrátit do vrtiče! 8
horskjan Odesláno 1. května Nahlásit Odesláno 1. května Po hooodně dlouhé době jsem vzal své oblíbené Alpinisty na prodloužený víkend... ️️ 7
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se