Vit Odesláno 9. srpna Nahlásit Odesláno 9. srpna (upraveno) před 7 hodinami, bluman napsal: Vies, ze netusim? Zena doniesla z obchodu . Teda tipujem, ze hovoris o tom mini javore Ano, jak píše pichlavý kolega, viz níže. před 6 hodinami, kaktusář napsal: taky bych řek, že palmatum.. verze japonica třeba Díky náčelníku, že ses mě zastal. ---------------------------------------- My jsme jednu takovou bonsaj (Acer Palmatum Deshojo) nasadili před 20-ti lety na zahradě a teď má 4 metry. (nenech se zmást zelenými listy, červené jsou jen na začátku a na konci sezóny) Upraveno 9. srpna uživatelem Vit 2 2
kaktusář Odesláno 9. srpna Nahlásit Odesláno 9. srpna před 39 minutami, Vit napsal: Ano, jak píše pichlavý kolega, viz níže. Díky náčelníku, že ses mě zastal. ---------------------------------------- My jsme jednu takovou bonsaj (Acer Palmatum Deshojo) nasadili před 20-ti lety na zahradě a teď má 4 metry. (nenech se zmást zelenými listy, červené jsou jen na začátku a na konci sezóny) hele, taky mam podobnej do zelena, využívám ho jako stínění kaktusového skleníku... akorát má zatím cca 3m 1 1
Jeronimo Odesláno 9. srpna Nahlásit Odesláno 9. srpna Dnes mi to nějak špatně ostřilo nebo co. Ale jinak si nestěžuji 2 2
Jeronimo Odesláno 9. srpna Nahlásit Odesláno 9. srpna před 4 minutami, bohus76 napsal: Jakési primky s čudlíkama Seru na hodinky, potřebuji nutně dýmku 2
FantasticFabio Odesláno 9. srpna Nahlásit Odesláno 9. srpna před 3 minutami, bohus76 napsal: Jakési primky s před 4 minutami, bohus76 napsal: Jakési primky s čudlíkama Dépa , tovypadá na Spídmástry ale takovýty Reduced …. 1
bluman Odesláno 9. srpna Nahlásit Odesláno 9. srpna 12 minutes ago, Jeronimo said: Dnes mi to nějak špatně ostřilo nebo co. Ale jinak si nestěžuji taky tak nejak 1
bohus76 Odesláno 9. srpna Nahlásit Odesláno 9. srpna (upraveno) před 14 minutami, Jeronimo napsal: Seru na hodinky, potřebuji nutně dýmku To jako fakt ? Uvidíme tě i v dýmkovém vlákně? Jinak někdo z našeho fóra!?s pěkným buldočkem Upraveno 9. srpna uživatelem bohus76
Jeronimo Odesláno 9. srpna Nahlásit Odesláno 9. srpna před 2 minutami, bohus76 napsal: To jako fakt ? Uvidíme tě i v dýmkovém vlákně? Jinak někdo z našeho fóra!?s pěkným buldočkem Určitě mě tam brzy uvidíte Někdo z fora, vlastně někdo kdo už na foru není.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se