ATOM Odesláno 30. srpna Nahlásit Odesláno 30. srpna Rano jsem nasadil CWC, abych je vzapeti vymenil za neskutecne dobre citelne Primky. Ackoliv se mi bily ciselnik velmi libi, tak tohle se proste co se citelnosti tezko prekonava. Takze zase Sportky 11 4
foldes Odesláno 30. srpna Nahlásit Odesláno 30. srpna Poslední ponošení než půjdou do lázní na ozdravnou kůru. 4 3
Kid_A Odesláno 30. srpna Nahlásit Odesláno 30. srpna Právě teď, foldes napsal: Poslední ponošení než půjdou do lázní na ozdravnou kůru. Kam je davas?
nizkotucnytvaroh Odesláno 30. srpna Nahlásit Odesláno 30. srpna Budget náhrada za Sinny, a první soláry 6 1 3
foldes Odesláno 30. srpna Nahlásit Odesláno 30. srpna (upraveno) před 12 minutami, Kid_A napsal: Kam je davas? Za mě Blancpain a Breguet v současnosti jedině do Onyxu. Případně budu rád za tip. Jinde zkušenost nemám. Upraveno 30. srpna uživatelem foldes 1 1
bluman Odesláno 30. srpna Nahlásit Odesláno 30. srpna Neska som grilovanie autsórsoval, ostalo viac casu na pocuckavanie mimozy (a lepsie by som to aj tak sam nezvladol ) 2 1
Kid_A Odesláno 30. srpna Nahlásit Odesláno 30. srpna před 42 minutami, foldes napsal: Za mě Blancpain a Breguet v současnosti jedině do Onyxu. Případně budu rád za tip. Jinde zkušenost nemám. Pamatuju se, ze @sery.vlk posilal blancpain do vidne, ale Onyx je skvela volba
foldes Odesláno 30. srpna Nahlásit Odesláno 30. srpna před 9 minutami, Kid_A napsal: Pamatuju se, ze @sery.vlk posilal blancpain do vidne, ale Onyx je skvela volba Já tyhle značky dávám do Onyxu kvůli Molákovi kterej je servisoval i u Dušáka. Takže to beru jako nějakou garanci a punc kvality. 1
OndraPod Odesláno 30. srpna Nahlásit Odesláno 30. srpna před 2 hodinami, nizkotucnytvaroh napsal: Budget náhrada za Sinny, a první soláry Povedené! 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se