Arthur N. Odesláno 28. ledna Nahlásit Odesláno 28. ledna před 4 hodinami, milomac napsal: Změna je život ... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Tak jak jdou, servis nepotrebujou? Jsou krasny! 1
ATOM Odesláno 28. ledna Nahlásit Odesláno 28. ledna Rožnul jsem Sportky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 9 1 2
Arthur N. Odesláno 28. ledna Nahlásit Odesláno 28. ledna maji kolem 20let a i presto jsem z nich lampickou vytriskal trochu lumi Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 13
Tomak Odesláno 28. ledna Nahlásit Odesláno 28. ledna před 2 hodinami, ATOM napsal: Rožnul jsem Sportky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Krásný Primky z jakého jsou roku a co je to za referenci?
hightower Odesláno 28. ledna Nahlásit Odesláno 28. ledna Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 7
ATOM Odesláno 28. ledna Nahlásit Odesláno 28. ledna před 27 minutami, Tomak napsal: Krásný Primky z jakého jsou roku a co je to za referenci? To jsou renovacni, z Eltonu. 1
beerlao Odesláno 28. ledna Nahlásit Odesláno 28. ledna před 5 hodinami, Milosdvorak97@gmail.com napsal: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1966 nebo 1967 ??
Jiří Sedlák Odesláno 28. ledna Nahlásit Odesláno 28. ledna (upraveno) Jediný plnotučný Murph na kterých je něco vidět ze všech úhlů. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 28. ledna uživatelem Jiří Sedlák 1 1 1
Vanilla Odesláno 29. ledna Nahlásit Odesláno 29. ledna Dobré ráno. #první Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 8 1 1
Rendell Odesláno 29. ledna Nahlásit Odesláno 29. ledna Druhý. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 9
MC97 Odesláno 29. ledna Nahlásit Odesláno 29. ledna Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 6 1
bacil.357 Odesláno 29. ledna Nahlásit Odesláno 29. ledna před 17 hodinami, KOCKOPEES napsal: 190mm zápěstí a není problém 35mm hodinky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Mám to úplně stejně. Jen v zimě nosím na kůži. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 9 1
milomac Odesláno 29. ledna Nahlásit Odesláno 29. ledna před 12 hodinami, Arthur N. napsal: Tak jak jdou, servis nepotrebujou? Jsou krasny! Díky, jsem spokojený a jak jsem je v pondělí nařídil podle quartz hodin v kuchyni , tak při zběžném mrknutí na hodiny bych řekl, že Citizeny zatím jdou "velmi dobře" . Už jsem se zařekl, že to na vteřiny sledovat nebudu, pokud to nebudou minuty za den, tak OK . Vypadají jako nové, ale rok výroby nevím. 1
Arthur N. Odesláno 29. ledna Nahlásit Odesláno 29. ledna Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 13
Arthur N. Odesláno 29. ledna Nahlásit Odesláno 29. ledna před 31 minutami, milomac napsal: Díky, jsem spokojený a jak jsem je v pondělí nařídil podle quartz hodin v kuchyni , tak při zběžném mrknutí na hodiny bych řekl, že Citizeny zatím jdou "velmi dobře" . Už jsem se zařekl, že to na vteřiny sledovat nebudu, pokud to nebudou minuty za den, tak OK . Vypadají jako nové, ale rok výroby nevím. Neni ten rok vyroby jako u Seiko? Nasel jsem AI: Rok výroby hodinek Citizen lze zjistit ze sériového čísla na zadním dýnku. U starších 6místných čísel značí první číslice rok a druhá měsíc. U moderních 9místných čísel (od cca 2014) udává první číslo rok, druhé měsíc a třetí desetiletí. Měsíce 10–12 jsou značeny O (říjen), N (listopad) a D (prosinec).
kaktusář Odesláno 29. ledna Nahlásit Odesláno 29. ledna Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 10
Návštěvník Milosdvorak97@gmail.com Odesláno 29. ledna Nahlásit Odesláno 29. ledna před 10 hodinami, beerlao napsal: 1966 nebo 1967 ?? Daydate 1970 a druhé pani 1968
Tomak Odesláno 29. ledna Nahlásit Odesláno 29. ledna Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 9
dragys27 Odesláno 29. ledna Nahlásit Odesláno 29. ledna Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 5 1
Jiří Sedlák Odesláno 29. ledna Nahlásit Odesláno 29. ledna před 19 hodinami, KOCKOPEES napsal: 190mm zápěstí a není problém 35mm hodinky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Před hodinou, bacil.357 napsal: Mám to úplně stejně. Jen v zimě nosím na kůži. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Já 200mm a to je tak super rozměr, že můžu bez problémů nosit Murph 42mm i tyhle subtilní zlaťáky po dědovi. Šupleru tady nemám, ale víc než 35mm určitě nemají. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 3 2
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se