chief Odesláno pondělí v 12:55 Nahlásit Odesláno pondělí v 12:55 Tak dnes meteorit perleťáky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 3
Tomak Odesláno pondělí v 15:00 Nahlásit Odesláno pondělí v 15:00 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 10
Prochy68 Odesláno pondělí v 15:07 Nahlásit Odesláno pondělí v 15:07 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 13
ABCDE Odesláno pondělí v 15:15 Nahlásit Odesláno pondělí v 15:15 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 16 1 1
Lukáš3 Odesláno pondělí v 15:17 Nahlásit Odesláno pondělí v 15:17 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 13 1
Radek124 Odesláno pondělí v 16:47 Nahlásit Odesláno pondělí v 16:47 Riviera Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 8
scottsdale Odesláno pondělí v 16:49 Nahlásit Odesláno pondělí v 16:49 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 6 1
Dafit Odesláno pondělí v 17:02 Nahlásit Odesláno pondělí v 17:02 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 9 1
Roland Sands Odesláno pondělí v 17:03 Nahlásit Odesláno pondělí v 17:03 před 5 hodinami, tikzot napsal: Twelwe o clock v Davle✌ Christopher Shahin včera šoupnul na youtube parádní video s “Bruce Wayne” One and Done Ep.4: Rolex GMT-Master II “Bruce Wayne” - The Travelers choice
villain83 Odesláno pondělí v 17:15 Nahlásit Odesláno pondělí v 17:15 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 10 2
Prochy68 Odesláno pondělí v 17:23 Nahlásit Odesláno pondělí v 17:23 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 3 1
Prochy68 Odesláno pondělí v 18:14 Nahlásit Odesláno pondělí v 18:14 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 9
villain83 Odesláno pondělí v 18:15 Nahlásit Odesláno pondělí v 18:15 před 43 minutami, Prochy68 napsal: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Dodnes si pamatuju ten pocit, když jsem před asi 13 rokama tyhle hodinky hodinky koupil od místní Seiko kapacity (díky, Dane!). Byly to moje první MM. Jak jsem votevřel krabičku, byl jsem ztacenej. A pak přišly SBDX011, mít tyhle dvoje hodinky pohromadě byla čirá chronomagorska radost, nic mi nechybělo... 2
ATOM Odesláno pondělí v 18:27 Nahlásit Odesláno pondělí v 18:27 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 10 1
paya01 Odesláno pondělí v 18:29 Nahlásit Odesláno pondělí v 18:29 Airmany... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2
Matej09 Odesláno pondělí v 18:46 Nahlásit Odesláno pondělí v 18:46 Slovakiaring track walk Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 3
Tomak Odesláno pondělí v 19:46 Nahlásit Odesláno pondělí v 19:46 před 8 hodinami, tikzot napsal: Twelwe o clock v Davle✌ Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Na základě tohoto příspěvku jsem právě objednal na pár dní pobyt v Davli, díky za inspiraci 1
tikzot Odesláno pondělí v 20:16 Nahlásit Odesláno pondělí v 20:16 před 28 minutami, Tomak napsal: Na základě tohoto příspěvku jsem právě objednal na pár dní pobyt v Davli, díky za inspiraci To jsi udělal skvěle, jaro na Slapech je kouzelný, to si užijete 1
tikzot Odesláno pondělí v 20:21 Nahlásit Odesláno pondělí v 20:21 před 3 hodinami, Roland Sands napsal: Christopher Shahin včera šoupnul na youtube parádní video s “Bruce Wayne” One and Done Ep.4: Rolex GMT-Master II “Bruce Wayne” - The Travelers choice Pěkný videa, neznal jsem, super a díky ✌ 1
PetrCB Odesláno pondělí v 21:54 Nahlásit Odesláno pondělí v 21:54 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 5 2
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se