Vit Odesláno 19. června Nahlásit Odesláno 19. června LÜM-TEC Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 8 1 4
ladvach Odesláno 19. června Nahlásit Odesláno 19. června Ranní Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 7 5
Prochy68 Odesláno 19. června Nahlásit Odesláno 19. června Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 8 1
Prochy68 Odesláno 19. června Nahlásit Odesláno 19. června před 10 hodinami, OndraPod napsal: Na tyhle Eterny jsem úplně zapomněl, jsou parádní a fotogenický Jo, to jsou. Po delší době hodinky, co mě dost berou. Mám je poprvé. Zvažoval jsem je už několikrát, ale vždycky mě odrazovala velikost a to, že jsou to leštěnky. Paradoxně je to teď právě to, co mě na nich baví. Bral jsem je, abych si ukrátil čekání na Yemy, které mi přijdou v červenci, no a teď si říkám, že by mi bývaly stačily tyhle Eterny. 3
DaLo Odesláno 19. června Nahlásit Odesláno 19. června před 19 hodinami, Lukáš3 napsal: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Co je to za reminek, prosim? Vypada to skvele!
Tomak Odesláno 19. června Nahlásit Odesláno 19. června Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 11 1
Noname66 Odesláno 19. června Nahlásit Odesláno 19. června Nový přírůstek... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 4 2
ASTRA Odesláno 19. června Nahlásit Odesláno 19. června Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 8 1 2
dragys27 Odesláno 19. června Nahlásit Odesláno 19. června PRIMky dostaly nový řemínek. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 4 2
Noname66 Odesláno 19. června Nahlásit Odesláno 19. června před 36 minutami, Noname66 napsal: Nový přírůstek... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Přezuto... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 2
Radek124 Odesláno 19. června Nahlásit Odesláno 19. června Do dnešní výhně něco s pořádnou výdrží Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 9
mlsoun1 Odesláno 19. června Nahlásit Odesláno 19. června Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 8
laroaz Odesláno 19. června Nahlásit Odesláno 19. června Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 4 2
martar Odesláno 19. června Nahlásit Odesláno 19. června Na zahradě v chládku pod stromy... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 5 3
Honza789 Odesláno 19. června Nahlásit Odesláno 19. června Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 4 1
Campino Odesláno 19. června Nahlásit Odesláno 19. června Pohodovy piatok prajem Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 7 1 1
Tomak Odesláno 19. června Nahlásit Odesláno 19. června Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 9
Snekofon Odesláno 19. června Nahlásit Odesláno 19. června Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2
Filip eM Odesláno 19. června Nahlásit Odesláno 19. června @laroaz Ahoooy Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 7
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se