Adamsson Odesláno 11. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2021 SMBA na kůži Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adamsson Odesláno 11. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2021 před 15 hodinami, ragu napsal: Vaření s novejma leštěnkama. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Ty jsou krááásnýý:) Máš je i na NATU? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 11. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2021 Ty jsou krááásnýý Máš je i na NATU?Mám nějaký aftermarket bond nato ale zatím jsem to nezkoušel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snake Odesláno 11. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2021 @ragu prosimte - fakt se Ti zdaj tyhle lepší než ty nový vlnky? - případně proč? Díky moc za postřehy... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pkd Odesláno 11. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2021 před 21 minutami, Adamsson napsal: SMBA na kůži pecka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 11. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2021 před 3 minutami, snake napsal: @ragu prosimte - fakt se Ti zdaj tyhle lepší než ty nový vlnky? - případně proč? Díky moc za postřehy... Nemyslím si, že jsou lepší, jsou jiný. Vlnky jsem měl skoro rok a přestaly mě bavit, zkusím to shrnout, nebudu moc řešit technologický rozdíly. Vlnky - skvělý hodinky s historií. Nová reference mi po čase začala připadat taková moc lesklá/flashy a přerostlá, prostě mi tam chyběla ta jednoduchost a pohodlí staré reference s vlnkama. Starší buzna tah se mi taky líbil víc (i předchozí keramická reference) a ta nová verze má navíc docela velkou sponu, což na moje malý zápěstí není nic moc. Zároveň jak jsou ty nový keramiky celý flashy, větší a ještě mají vlnky, přišlo mi po čase že se toho na těch hodinkách děje až moc - někdy to bylo skvělý, někdy mě to štvalo. Ale jsou to všechno subjektivní pocity, bondovky jsou skvělý hodinky. Heritage - líbí se mi vintage vzhled, jednodušší a čistější. Tah je pro mě pohodlnější. Líbí se mi sandwich dial a ručky (oprotí bondovským skeletonům) jsou navíc přehlednější. Celkově mi ty hodinky přijdou takový elegantnější a civilnější. Longstoryshort - jak vlnky tak tyhle heritage jsou skvělý hodinky, tyhle heritage se mi aktuálně prostě líbí o trošku víc. A oboje si nechávat nechci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snake Odesláno 11. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2021 (upraveno) @ragu supr - dekuju moc Upraveno 11. ledna 2021 uživatelem snake Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
junior300 Odesláno 11. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2021 Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 11. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2021 V kanclu Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 11. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2021 PADI "S" Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 11. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2021 Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 11. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2021 Tak jo Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 11. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2021 Taky v kanclu a pořád nadšený z Astronů Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pkd Odesláno 11. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2021 před 14 minutami, Murphy97 napsal: Tak jo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 11. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2021 Zasloužily si dnes po čase rozběhnout Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 11. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2021 (upraveno) před 4 hodinami, snake napsal: @ragu supr - dekuju moc Ale jako jsou super, ne že ne, tak třeba to nakonec celý dopadne jinak a neprodám je. Uvidím. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Upraveno 11. ledna 2021 uživatelem ragu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pacient Odesláno 11. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2021 Houmofis...baví mě Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 11. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2021 Houmofis...baví měTakové paštiky tě nemůžou bavit, raději je pusť dál a přenechej to břímě jiným;-) A kdyby nikdo, tak já se třeba obětuju:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 11. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2021 Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pacient Odesláno 11. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2021 před 17 minutami, Kostra napsal: Takové paštiky tě nemůžou bavit, raději je pusť dál a přenechej to břímě jiným;-) A kdyby nikdo, tak já se třeba obětuju:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se