Radik Odesláno 27. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2021 V tuhle chvíli naprostá spokojenost. Nejde mi do hlavy, proč zrovna u pilotek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akam Odesláno 27. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2021 užívej, to je nejlepší chronofáze jsou coll tool... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip.J Odesláno 27. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2021 Nový řemen... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ARMAN Odesláno 27. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2021 (upraveno) 1929 Upraveno 27. února 2021 uživatelem ARMAN Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beerlao Odesláno 28. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2021 před 25 minutami, ARMAN napsal: 1929 Mají silné charizma a styl ,je to i spolu s jinými kousky co máš přesně můj šálek kávy... Pěkné... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ARMAN Odesláno 28. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2021 před 25 minutami, beerlao napsal: Mají silné charizma a styl ,je to i spolu s jinými kousky co máš přesně můj šálek kávy... Pěkné... Děkují Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toblin Odesláno 28. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2021 před 9 hodinami, Radik napsal: V tuhle chvíli naprostá spokojenost. Nejde mi do hlavy, proč zrovna u pilotek. Moc pěkná ta povrchovka pouzdra. Jak sedí na ruce? Myslím vzhledem k uchycení a tvaru nožek? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kartagos Odesláno 28. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2021 V 26. 2. 2021 v 20:08, Radik napsal: PP... =Prostě Pilotky Radku už v tom zase lítáš ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kartagos Odesláno 28. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2021 Ať je nekecám , taky si rád v práci pilotím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 28. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matous Odesláno 28. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2021 Test pred navstevou starousku Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krutor Odesláno 28. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2021 V aute na cervene. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dykmore Odesláno 28. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2021 (upraveno) Včera i dneska kočičí zlato Upraveno 28. února 2021 uživatelem dykmore Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 28. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2021 H. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yegor Odesláno 28. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2021 Pohoda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 28. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2021 ...už měsíc bez přestávky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 28. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2021 Pryč z města než nás zavřou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 28. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2021 Casio oblekovky s Miyotou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 28. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2021 před 4 hodinami, Toblin napsal: Moc pěkná ta povrchovka pouzdra. Jak sedí na ruce? Myslím vzhledem k uchycení a tvaru nožek? Já s nima na ruce nemám problém, i když ty nožky jsou podle historický předlohy a ne podle současnejch ergonomickejch standardů. Někdo tu psal, že to bylo na ruce utrpení, já ale nic takovýho nepociťuju. Jako jo, nožky jsou ve vzduchu, ale to mě fakt netrápí. před 3 hodinami, kartagos napsal: Radku už v tom zase lítáš ? Jo, lítám, a to doslova Člověk se asi musí smířit s tím, že záliba týhle intenzity ho bude držet celej život, tak to asi nemá smysl nějak násilím omezovat před 3 hodinami, kartagos napsal: Ať je nekecám , taky si rád v práci pilotím Vidíš, na tyhle jsem si nakonec vůbec nevzpomněl, abych je zařadil do výběru. A tos mi je kdysi ukazoval! Průhled na strojovnu, taky manuální nátah... Vlastně když teď koukám, tak je snad ani v Chronoshopu nemají, tak to to částečně vysvětluje, protože nabídku Steinhartů jsem taky prohlížel a o nos mi tam nezavadily. Automaticky jsem ale z výběru vypouštěl mimostředky, bronzovky a hledal jsem klasickej čistej cifr A nebo B. Ze značek zůstaly ve výběru Stowa a Laco a nakonec to i díky vyšší věrnosti původní historický předloze vyhrály Laco. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petroniuzz Odesláno 28. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2021 chronopilotky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se