actionman1 Odesláno 3. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2021 V práci je lepšie s peknými hodinkami na ruke Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommasini Odesláno 3. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2021 Čekám na nový (starý) kousek, tak si trochu hraju s foťákem. Ale žádnej Sudek ze mě už bohužel nebude. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 3. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2021 před 5 hodinami, Kruda napsal: Zdravím, označení ,,full calendar" znamená, že ukazuje pořadové číslo dne v měsíci, název dne, měsíc (tato komplikace je manuální, nutno přestavit trnem), funkce GMT. Trn se pak používá k seřizování údajů, i těch které se zobrazují automaticky. A délku bohužel nezohledňuje A s arabskými čísli je to docela vzácný kousek. Díky za info. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommasini Odesláno 3. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2021 V 2. 3. 2021 v 12:56, the.Doctor napsal: Poobědová kafe pauza... Odesláno z mého SM-A715F pomocí Tapatalk Jé, moje bývalky. Vypadají skvěle. Ten řemínek je pecka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Violoncello Odesláno 3. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2021 před 12 hodinami, Akam napsal: z auta... Máš neotřelý nápady! Moc pěkný! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladino125 Odesláno 3. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2021 Bude ti za nimi smutno ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 3. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2021 před 15 hodinami, Tommy_PP napsal: B Teda ty jsou super, fakt krásnej kousek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akam Odesláno 3. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2021 před 3 hodinami, Violoncello napsal: Máš neotřelý nápady! Moc pěkný! DIKY! ten HO už mi asi leze na mozek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jenkiz Odesláno 3. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2021 Ty mají jiné koule než datejusty, dobře si udělal!Odesláno z mého Redmi Note 7 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 4. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2021 LUM TEC B19 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rooosta Odesláno 4. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2021 Dnesne ranne rozhodovanie, nakoniec Seiko... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tenge Odesláno 4. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2021 .. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tommy_PP Odesláno 4. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2021 před 10 hodinami, Sphinxx napsal: Teda ty jsou super, fakt krásnej kousek. Diky! Jeden z mojich najoblubenejsich kuskov Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
the.Doctor Odesláno 4. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2021 před 13 hodinami, tommasini napsal: Jé, moje bývalky. Vypadají skvěle. Ten řemínek je pecka Jasný jsou to ony Snad Ti po nich není smutno. Jsou super, pořád si je užívám. Řemínek byl dárek od ženy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pivas Odesláno 4. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2021 Po delší době... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 4. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2021 Dneska God tier Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juraj11 Odesláno 4. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommasini Odesláno 4. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2021 Před hodinou, the.Doctor napsal: Jasný jsou to ony Snad Ti po nich není smutno. Jsou super, pořád si je užívám. Řemínek byl dárek od ženy No když jsem viděl, že je pořád máš, tak mě to hodně potěšilo. Smutno by mi bylo spíš kdyby se dostaly do špatných rukou, ale to u Tebe rozhodně nehrozí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
the.Doctor Odesláno 4. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2021 před 4 minutami, tommasini napsal: No když jsem viděl, že je pořád máš, tak mě to hodně potěšilo. Smutno by mi bylo spíš kdyby se dostaly do špatných rukou, ale to u Tebe rozhodně nehrozí V tom případě, až budeš dávat pryč ty svoje Tudory, tak napiš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommasini Odesláno 4. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2021 Právě teď, the.Doctor napsal: V tom případě, až budeš dávat pryč ty svoje Tudory, tak napiš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se