honza71 Odesláno 8. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BoroBoro Odesláno 8. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2021 A este z vecera. Original/neoriginal, kazdopadne maju viac originality ako mnohe "clonage" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pkd Odesláno 8. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2021 (upraveno) Klonové války Upraveno 8. března 2021 uživatelem pkd Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jožko Odesláno 8. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2021 Klasika od Prím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BoroBoro Odesláno 8. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2021 A este jedna aktualna- home-office Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zatorak Odesláno 8. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diablo1st Odesláno 8. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2021 před 3 hodinami, MíraMíra napsal: Nějak není čas, nebo nálada, ale aspoň chvilku tady pořád očumuju každodenně. Jinak jsou to jenom "GS pro chudý" ale za ty prachy jsou neuvěřitelný. Jj viem, stále ich mám v hodinkovnici Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 8. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 8. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2021 před 1 hodinou, Diablo1st napsal: Jj viem, stále ich mám v hodinkovnici No vidíš, paměť mi neslouží. Ty máš vlastně i Sarx035, že? Obojí moc fajn hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 8. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2021 Cukrátko od Fortis... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pivas Odesláno 8. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BoroBoro Odesláno 8. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2021 Tak, home-office pre dnes stacil, ide sa von Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luky Odesláno 8. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2021 Hirsch jim taky sluší.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kuba558 Odesláno 8. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akam Odesláno 8. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2021 před 6 hodinami, Army11 napsal: Velká paráda, pěkně se lesknou, řemen jim skutečně sluší - odkud je? Diky, taky myslím... mám ho od @Jeronimo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akam Odesláno 8. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2021 ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kuba558 Odesláno 8. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2021 Dneska je proste nejak dobry svetlo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snake Odesláno 8. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2021 Roex při západu slunce...co víc si přát...snad jedině Rolex Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 8. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2021 DJ s lunetou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel23 Odesláno 8. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2021 Staronový Mida. Proč staronový, protože moje staré oceany měly vadu lunety, která se začala loupat. Tak byly hodinky ještě v záruce na vyžádání firmy Mido skrze Carollinum odeslány do Švícarska. Po měsíci se vrátily opravené, ale balík byl značně poškozen a servis je nepřebral. Nechal balík otevřít a tam byly hodinky v dezolátním stavu, pouzdro poškozené, sklo popraskané a náramek rozlámaný jako když ten balík přejede auto. Carollinum se k tomu postavil perfektně a poslali mi úplně nové hodinky. Perfektní jednání a vstřícnost i s reklamací. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se