michalval Odesláno 15. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2021 Před hodinou, Radik napsal: @michalval @Kostra Vy dva máte vůbec kousky, ke kterejm musí mít člověk buď odvahu, nebo se k nim léty dopracovávat. To já se i po deseti letech na fóru pořád potápím v mainstreamu No jo, někdo holt s tím příštím mainstreamem začít musí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 15. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2021 před 30 minutami, worm007 napsal: bronzáky Super bronzovky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toblin Odesláno 15. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2021 Konečně jsem zkrátil náramek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 15. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2021 Nádherně jednoduché já dnes sporty. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 15. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2021 Neboj, uz se na necem pracuje Ale novy nodate me sedej naprosto fantasticky.Paráda, šerife! Nemůžu se dočkat, až někam vyrazíme ;-) Mě teď nejvíc baví velký vlnky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 15. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2021 Pěkné vlnky I ty dubaiské Džejáre neutop se! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 15. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2021 Trochu barviček do týhle zasraný doby Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 15. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2021 před 2 hodinami, honza71 napsal: Tmavnou rychle, co ? Ano Honzo, tmavnou - vypadá to, že je to opravdu bronz a jenom dýnko je z titanu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chief Odesláno 15. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2021 Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzyk Odesláno 15. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2021 Na jedný ruce to dohromady překáží. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 15. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2021 před 3 hodinami, michalval napsal: Musím Ti to Tome zcela nezaujatě pochválit, máš to moc hezký Prupiskáři Venku sněží, tak aspoň pohled na bronz potěší. Díky Míšo, dívám se, že ti propiska hezky patinuje;-) před 3 hodinami, Radik napsal: @michalval @Kostra Vy dva máte vůbec kousky, ke kterejm musí mít člověk buď odvahu, nebo se k nim léty dopracovávat. To já se i po deseti letech na fóru pořád potápím v mainstreamu Díky moc, nevím jak Michal, ale u mě to byla čistá haluz a koule na nové bych neměl. Ale jsou úžasné a moc si je užívám. před 7 hodinami, honza71 napsal: @Kostra paradni hodinka. Dnes sem dam GP jeste jednou, s dovolenim Nápodobně, Laureato miluju od SEWu, kde jsem je mohl hodit na pazouru, neskutečné hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adamsson Odesláno 15. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2021 Dnes opět celej den SM Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adamsson Odesláno 15. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2021 před 22 hodinami, jenik77 napsal: bondofky Mooooc hezký:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jenik77 Odesláno 15. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2021 před 1 minutou, Adamsson napsal: Mooooc hezký:) díky, mám je rád:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akam Odesláno 15. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2021 před 10 hodinami, ATOM napsal: PS2 Prim a kapky jdou k sobě skvěle.. jedna z kalendáře Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akam Odesláno 15. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2021 jo a dnes zvonil Ondra.. Zítra bude dobrý start dne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adamsson Odesláno 16. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2021 Krásné úterý všem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
enslow Odesláno 16. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2021 před 19 hodinami, Kostra napsal: Na testování v kanclu, tak alespoň můžu vyvenčit oblekovky:-) Kurník škoda že už nemám gule dat za hodinky viac ako 2000 e Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jenik77 Odesláno 16. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2021 pelagos=moře Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 16. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2021 Krasny potapky ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se