Adamsson Odesláno 7. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2021 Před hodinou, ragu napsal: V jednoduchosti je...víte co. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Máš to taky pěkný, sakara Kreslilš? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 7. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2021 před 2 minutami, Adamsson napsal: Máš to taky pěkný, sakara Kreslilš? Já jsem rád, že se podepíšu. Je to manželky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pivas Odesláno 7. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2021 @Badalucio- Gratulace k hodinkám. Ale nejvíc mě zaujalo akvário,pochlub se,vypadá super. Klidně do sekce akvaristika. @junior300- díky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jaem Odesláno 7. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2021 Před hodinou, Adamsson napsal: Tohle kombo je prostě bez chyby! Jak by taková guma vypadala na modrejch? Stare modre 2221.80 na oranžovom (fotka nie je dnešná...) Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neferirkare Odesláno 7. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2021 Jarní oranžády... Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ONYX servis hodinek Odesláno 7. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2021 před 6 hodinami, Badalucio napsal: @Karussell děkuji, nafasoval jsem je už v pondělí od mého super kolegy na gumě, ideální na léto. Teď testuji tah Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odesláno z mého RMX2086 pomocí Tapatalk Moc se tady nevyjadřuji......ale sakra tohle to má koule. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Postal80 Odesláno 8. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2021 Dobre rano, ono se mi vcera vlastne nadelilo hned dvakrat.. a s obou mam obrovskou radost ! male hodinky, to je to, co me chybelo.. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 8. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2021 před 12 hodinami, ragu napsal: V jednoduchosti je...víte co. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Už jsem to tu psal několikrát, fotit keramiky není sranda, ale Tobě se to povedlo moc dobře, krásné fotky ještě hezčích hodinek. Tak abych Tě podpořil přidávám TuttoNera. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 8. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2021 Už jsem to tu psal několikrát, fotit keramiky není sranda, ale Tobě se to povedlo moc dobře, krásné fotky ještě hezčích hodinek. Tak abych Tě podpořil přidávám TuttoNera. Dík, jsou upatlaný a mobil má holt svoje limity, ale v rámci možností to jde. A hodinky jsou to skvělý, vlastně jsem ostatní hodil do banky a zkusím nějakou dobu nosit jen tyhle. Všechny ostatní jsou teď takový moc obyčejný.Jinak keramický Panerai a TopGuny mě vlastně kdysi ke keramice namotivovaly. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 8. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2021 Tak ať jsi spokojený, vím, že jsi je dlouho sháněl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 8. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2021 Krasny fotky, panove, oba Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 8. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2021 před 11 hodinami, neferirkare napsal: Jarní oranžády... Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
junior300 Odesláno 8. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2021 Dlhsie mali utrum, tak preco ich dnes nevyvencit Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
igor261069 Odesláno 8. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2021 Taky jarní oranžády Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sundance Odesláno 8. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2021 I po těch letech mě pořád dovedou překvapit, jak se umí cifr na světle rozehrát Cvaknuto večer, ale čas odpovídá i teď Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adamsson Odesláno 8. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2021 Přezuto na letní Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 8. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2021 (upraveno) Orient WT Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Upraveno 8. května 2021 uživatelem Vit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krutor Odesláno 8. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2021 Colt Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 8. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2021 před 8 hodinami, Postal80 napsal: Dobre rano, ono se mi vcera vlastne nadelilo hned dvakrat.. a s obou mam obrovskou radost ! male hodinky, to je to, co me chybelo.. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Úžasný! Já jsem dneska trochu nečekaně uhasil touhu po jinejch "jen" výměnou řemenu. Ale dlouho to nevydrží, to je mi jasný Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adamsson Odesláno 8. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2021 před 1 minutou, Radik napsal: Úžasný! Já jsem dneska trochu nečekaně uhasil touhu po jinejch "jen" výměnou řemenu. Ale dlouho to nevydrží, to je mi jasný Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Tak přesně tohle jsem potřeboval vidět! Díky Jdu do něj taky. Tu pálku za origo Omega se mi dávat opravdu nechce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se