CHRONOGRAF1 Odesláno 26. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2021 před 36 minutami, Tommy_PP napsal: Carl F. Bucherer sa tu moc nevidi, chvalim! Děkuji za pochvalu Bucherer je moje srdcová záležitost. Jejich "nové" in house calibry s periferním rotorem, to je dokonalost sama.. je s podivem že se jich u nás moc neprodává. Ale třeba jednou ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adamsson Odesláno 26. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2021 Dnes Speedmaster Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tommy_PP Odesláno 26. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2021 před 25 minutami, CHRONOGRAF1 napsal: Děkuji za pochvalu Bucherer je moje srdcová záležitost. Jejich "nové" in house calibry s periferním rotorem, to je dokonalost sama.. je s podivem že se jich u nás moc neprodává. Ale třeba jednou ... CFB je taktiez moja srdcovka, pred par rokmi som ich dostal ako svadobny dar od manzelky a jej rodiny. Jedny z mala, ktore nikdy neopustia moju kolekciu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snekofon Odesláno 26. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2021 Na léto ideální stroj. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 26. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chief Odesláno 26. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2021 Gravitymaster Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Violoncello Odesláno 26. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2021 SRPE27K1. Dnešní novinka. Monstra mě obecně neberou, ale tahle barevná kombinace mi v konotaci s létem učarovala. Samozřejmě přijdou na jiný řemen a to hned Jo, a svítěj jako Dukovany. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 26. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2021 před 6 hodinami, Daemonultimate napsal: Kdo maže, ten jede. Ale do čeho je tenhle olej určen netuším. Já už dojel a jsem z roboty doma. A pátek se nám blíží. V sobotu je noc hradů a zámků, tak to asi bude pekelná brána na Housce. Teda psát v pondělí, že se nám blíží pátek... Asi symbol velkýho optimisty, nebo je jen se mnou něco špatně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 26. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2021 před 10 minutami, Radik napsal: Teda psát v pondělí, .. Neboj, ve čtvrtek si na mne vzpomeneš a ten už je za dveřmi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 26. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2021 před 26 minutami, Violoncello napsal: SRPE27K1. Dnešní ... Ty vypadaj dobře, gratuluju k novýmu kousku. Chtělo by to aspoň jednu normální fotku, aby jsme taky viděli jak vlastně vypadaj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Violoncello Odesláno 26. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2021 před 45 minutami, Daemonultimate napsal: Ty vypadaj dobře, gratuluju k novýmu kousku. Chtělo by to aspoň jednu normální fotku, aby jsme taky viděli jak vlastně vypadaj Nejmenší účast filtru je asi tady, ale normální fotku v mobilu nemám ani jednu! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 26. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2021 před 1 minutou, Violoncello napsal: Nejmenší účast filtru je asi tady, ale normální fotku v mobilu nemám ani jednu! Dík ten řemen je k nim hodně zajímavej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Violoncello Odesláno 26. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2021 před 5 minutami, Daemonultimate napsal: Dík ten řemen je k nim hodně zajímavej. Fakt? Já jsem doma jinej rozměrově vhodnej nenašel, čili jsem je hodil na tohle nato. NA TO, že je to NATO v barevném tónu, se NA TO vykašlu a hodím na objednanou gumu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 26. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2021 před 6 hodinami, CHRONOGRAF1 napsal: Tak dnes tedy zrovna tyhle krásky. Zajímavý, vždycky rád vidím něco neokoukanýho. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 26. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2021 před 3 hodinami, Adamsson napsal: Dnes Speedmaster Ten remen jim moc slusi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jenik77 Odesláno 26. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2021 átéčka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adamsson Odesláno 26. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2021 před 38 minutami, Murphy97 napsal: Ten remen jim moc slusi Děkuju, zkusím ho na AT;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adamsson Odesláno 26. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2021 před 24 minutami, jenik77 napsal: átéčka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spok Odesláno 26. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CHRONOGRAF1 Odesláno 26. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2021 před 4 hodinami, Tommy_PP napsal: CFB je taktiez moja srdcovka, pred par rokmi som ich dostal ako svadobny dar od manzelky a jej rodiny. Jedny z mala, ktore nikdy neopustia moju kolekciu Carl F. Bucherer není úplně profláklá značka a to i přesto, že se pohybuje v těch nejvyšších hodinářských kruzích. O to víc potěší že je člověk má, jsou to takový nenápadný hodinky který si zamiluješ. Ty moje taky nikdy neopustí moji sbírku. Je vidět že má Tvá paní přehled, a že ti darovala opravdu něco s historií jedné manufaktury. A ještě o to cenější že je značka stále v soukromých rukou generací původních majitelů a to od roku 1888, klobouk dolů. Tak ať Ti šlapou jako švýcary Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se