Postal80 Odesláno 10. září 2021 Nahlásit Odesláno 10. září 2021 Před hodinou, Leviathann napsal: Tak jsem dneska drbnul sklíčko o futra... Si na to dávám pozor a říkám si že se mi to nemůže stát a buch... Rejpanec.... Tak se naučím leštit.... Bych se u Moonu pos** . Ale myslim, ze stoji kolem 500, tak to kdyz tak das
chief Odesláno 10. září 2021 Nahlásit Odesláno 10. září 2021 Tank se 70h rezervou chodu Pěkný víkend!Sent from my iPhone using Tapatalk
Adamsson Odesláno 10. září 2021 Nahlásit Odesláno 10. září 2021 před 3 hodinami, Leviathann napsal: Tak jsem dneska drbnul sklíčko o futra... Si na to dávám pozor a říkám si že se mi to nemůže stát a buch... Rejpanec.... Tak se naučím leštit.... To krásně rozleštíš. Ale bacha ať tam nemáš “vlnku”;)
Adamsson Odesláno 10. září 2021 Nahlásit Odesláno 10. září 2021 před 8 hodinami, Karussell napsal: Flieger Friday a můj oblíbený Big Piloting Opět pěkná podipvaná!
snake Odesláno 11. září 2021 Nahlásit Odesláno 11. září 2021 (upraveno) Než je pustím, tak jsem je musel dát na ruku...a jako není to špatný (keramická luneta , safir, modrej cifr, aplikovaný indexy,wr300m, svítí to jak prase a to i luneta ! ,automat...a slavná věta nakonec "No řekněte kdo z Vás to má?" ) Upraveno 11. září 2021 uživatelem snake
honza71 Odesláno 11. září 2021 Nahlásit Odesláno 11. září 2021 (upraveno) před 1 hodinou, ondrejm napsal: Nemyslel bych, ze nekdy napisu, ze jsou bicolory krasny. A vono jo. Jsou krasny ! Upraveno 11. září 2021 uživatelem honza71
chief Odesláno 11. září 2021 Nahlásit Odesláno 11. září 2021 .. Since 9-11 we're still livin'And lovin' life we've been givenAin't nothing gonna take that away from usWe lookin' pretty and gritty 'cause in the city we trustDear New York I know a lot has changedTwo towers down but you're still in the game ..Sent from my iPhone using Tapatalk
matous Odesláno 11. září 2021 Nahlásit Odesláno 11. září 2021 Vaříme po italsku, jak jinak než s ušákama na ruce Sent from my iPhone using Tapatalk
Kalisport Odesláno 11. září 2021 Nahlásit Odesláno 11. září 2021 Pilotní sobota bo pátek jsem nestihl
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se