shaggy Odesláno 17. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2021 44 minutes ago, Dokusan said: Yema Wristmaster Taky tak https://forum.chronomag.cz/topic/138134-co-máte-právě-na-ruce/?do=findComment&comment=2749220 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 17. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2021 před 20 minutami, shaggy napsal: Taky tak https://forum.chronomag.cz/topic/138134-co-máte-právě-na-ruce/?do=findComment&comment=2749220 Měl jsi v balení nějakou garanční kartu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shaggy Odesláno 17. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2021 Nie. Pisali ze ich nemaju a poslu ich spolu s tou knihou neskor. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nicolas02 Odesláno 17. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2021 (upraveno) Alpina na baterky PS: ta jizva mě štve. Myslel jsme ze to nebude vidět díky hodinkám ale šrouby v člunkové kosti jsou mrcha Upraveno 17. prosince 2021 uživatelem Nicolas02 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 17. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2021 před 1 hodinou, funík napsal: Kurňa po těchto GST už dlouho toužím. Krásný.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 17. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2021 před 1 hodinou, shaggy napsal: Nie. Pisali ze ich nemaju a poslu ich spolu s tou knihou neskor. Ok,díky. Jsem na tom stejně. Hodinky mě příjemně překvapily. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pauliej Odesláno 17. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2021 Ventus Mori ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
junior300 Odesláno 17. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 17. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2021 Dnes toho bylo na ruce tůze moc, ale nejvíc mě chytily za srdce tyhle dva kousky a slečna prodejkyně z Carollina (tu jsem si bohužel na ruce nevyfotil) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DrSlamastika Odesláno 17. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 17. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2021 Ty bulhari sou s tim lesklym cifrem pocitove strasne laciny. Asi v tom budu sam, ale takhle to citim.. Dneska po delsi dobe Dzejmse. [:dž: :ejmse:] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 17. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2021 U nás je už napečeno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 17. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2021 před 2 hodinami, Kostra napsal: Dnes toho bylo na ruce tůze moc, ale nejvíc mě chytily za srdce tyhle dva kousky a slečna prodejkyně z Carollina (tu jsem si bohužel na ruce nevyfotil) Srry, ale z tohohle souboje vychazi Seika lip o konskou delku Samo jen po vizualni strance. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 17. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2021 před 17 minutami, M3maniac napsal: U nás je už napečeno Ja uz mam i strom Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 17. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2021 To buď v klidu to já taky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
actionman1 Odesláno 17. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2021 před 2 hodinami, Kostra napsal: Dnes toho bylo na ruce tůze moc, ale nejvíc mě chytily za srdce tyhle dva kousky a slečna prodejkyně z Carollina (tu jsem si bohužel na ruce nevyfotil) Tie Octo sú dokonale. Nadhera. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 18. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2021 Beeee. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zatorak Odesláno 18. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jaem Odesláno 18. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 18. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2021 před 15 hodinami, Kostra napsal: Dnes toho bylo na ruce tůze moc, ale nejvíc mě chytily za srdce tyhle dva kousky a slečna prodejkyně z Carollina (tu jsem si bohužel na ruce nevyfotil) před 14 hodinami, JoyStick napsal: Ty bulhari sou s tim lesklym cifrem pocitove strasne laciny. Asi v tom budu sam, ale takhle to citim.. Dneska po delsi dobe Dzejmse. [:dž: :ejmse:] Souhlasím, vidím to takto: Obojí je samostatně nádherné (cifr, pouzdro), ale spojení mi k sobě moce nesedí, protože barevnost číselníku strhává pozornost od geometrie pouzdra, které má být tím prvním, co zaujme. navíc se kontrastem bílá / modrá hodně zvýraznil kulatý tvar subcifrů, které mi takto nápadné k hranatému pouzdru nesedí. Jamesy super. Naštěstí mě díky velikosti (malosti) mojí ruky nechávají klidným. ----------------------------- Já jedu na vlně vintage: Lemania Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se