YPO Odesláno úterý v 09:48 Nahlásit Sdílet Odesláno úterý v 09:48 před 13 hodinami, ivan_989 napsal: To je nejak vela. Máš pravdu, měl jsem tam zaškrtlý i Klub N. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno úterý v 11:00 Nahlásit Sdílet Odesláno úterý v 11:00 V 25. 2. 2025 v 15:10, Radek124 napsal: @AfricanPředstav si že by sis na elektrikářskou výpomoc přizval kolegu Kuncáka - to by teprv jiskry lítaly V 25. 2. 2025 v 15:27, nickolas napsal: …jsou věci, o kterých se nežertuje! V 25. 2. 2025 v 17:14, African napsal: Já si ale na Kuncáka opravdu vzpomněl při tom nadávání Tiše vás pozoruju a dělám si čárky ( od jisté příhody si už dávám bacha ). 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dykmore Odesláno úterý v 18:18 Nahlásit Sdílet Odesláno úterý v 18:18 Málokdo si toho všimnul, ale Bagind skončil. Mám od nich pár věcí, škoda. https://bagind.cz/cs/page/informace Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maro Odesláno úterý v 19:59 Nahlásit Sdílet Odesláno úterý v 19:59 Taky od nich mám pár věcí, ale upřímně, business model vykořusťujeme indické prodejce a prodáváme v Evropě jako haute ruční práci "s pribrhem" mi moc sympatický nebyl. Přidaná hodnota nula, myslím, že není moc po čem smutnit, vlastně to byl takový fancy ekvivalent předprodeje z aliexpressu. 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dykmore Odesláno úterý v 20:20 Nahlásit Sdílet Odesláno úterý v 20:20 S tím nelze než souhlasit. Věci, co od nich mám, jsem vybíral osobně na prodejně "unikátů" za diskontní ceny, takže jsem neřešil příběh ani přidanou hodnotu. A paradoxně ty jejich prototypy, co neměli normálně v prodeji, byly často lepší než jiné položky v jejich nabídce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se