Pozorovatel Odesláno 13. července Nahlásit Odesláno 13. července @Prochy68 právě že tam nahoře to bylo už nějak líp udělané, ale horší to bylo spíše níž v lesích. Stejně "blbě" to bylo udělané taky směrem od Richtrovy boudy k Zelenému dolu (okruh Zeleným a Modrým dolem). Konec jsme šli po žluté kolem Zeleného potoka. Tam to bylo moc pěkné a doporučuji. Taková pohodová procházka
Prochy68 Odesláno 13. července Nahlásit Odesláno 13. července Tak já to asi nikdy nevnímal, protože si to pamatuju jen na ty Sněžce a koukam že nejspíš jen proto, že jsem chodil kolem když to dělali.
Stuky Odesláno 13. července Nahlásit Odesláno 13. července před 2 hodinami, geometr napsal: Nejvíc mě na těch horách serou pochopitelně lidi. Amen.
Vasa_H Odesláno 15. července Nahlásit Odesláno 15. července Tak člověk, který se mi pustil do rekonstrukce chaty a domrvil to tak, že je na zbourání, je zadlužený kam se podívá a není šance a ani ochota to splatit. Asi nezbývá než nad tím mávnout rukou, říct si jseš blbec a jít dál :(. Chata (resp) pozemek s kompletním projektem a schváleným stavebním povolením (se po dohodě s Bertem) brzy objeví v sekci Prodej, ostatní. Začínám chápat, že dlužníkům lámali ruce ...
Conrad Odesláno 15. července Nahlásit Odesláno 15. července V 13. 7. 2025 v 14:25, Stuky napsal: Amen. Pan docent Mišinger říkával. Nebejt pacientů a mediků nebyl by vlastně na klinice tak špatnej život. 1 1
Zlý Jabko Odesláno 15. července Nahlásit Odesláno 15. července před 2 hodinami, Vasa_H napsal: Tak člověk, který se mi pustil do rekonstrukce chaty a domrvil to tak, že je na zbourání, je zadlužený kam se podívá a není šance a ani ochota to splatit. Asi nezbývá než nad tím mávnout rukou, říct si jseš blbec a jít dál :(. Chata (resp) pozemek s kompletním projektem a schváleným stavebním povolením (se po dohodě s Bertem) brzy objeví v sekci Prodej, ostatní. Začínám chápat, že dlužníkům lámali ruce ... To zní velice podobně člobrdovi co rodiče stáhnul o 2 mega jako "stavbyvedoucí", načež všechno projel v automatech a chlastu. Patnáct let soudů, rozsudkama si vytřel, protože prostě nemá nic. A co jsem slyšel, jede vesele dál.
Vasa_H Odesláno 15. července Nahlásit Odesláno 15. července Jj vlastne fobre fungujici byznys model, jenze tohle je debil a vse nahazel do beden.
STRKKT Odesláno 15. července Nahlásit Odesláno 15. července Naštvalo mě, že Innogy posílá dopisy mrtvým. Kdybych tam nebyl osobně s úmrtním listem, protože s protokolem o ohledání koronerem mě vyhodili, tak nepípnu.
eloga Odesláno 15. července Nahlásit Odesláno 15. července (upraveno) V 13. 7. 2025 v 6:40, Prochy68 napsal: Něco jsem se tam nachodil a nikdy mě to nepřipadalo nějak tragicky. Beru to tak, že jsem na horách a ne v zámeckým parku. Asi tak, ale občas je člověk překvapen. Krkonoše jsou tím pověstné, asi to bude přeorganizovaností toho Krnapu. Před léty /2019/ jsem šel z Pomezek pohodou na Sněžku, vůbec jsem nemínil sledovat trasu pod nohami. Zajímali mně hraniční značky a číslování s návaznostmi ve východních Krkonoších. Nahoře to je na hodnotách 27/18 a 27/19. Tak dobrý, nojo, ale co tam je přes Svorovku za paskvil. Novinka? Inovace? Krnap? Kameny byly vyskládaný podélně ve směru chůze po trase. jenže ty šutry byly ouzké a ve všelijakém podélném sklonu- Dost to hrozilo sesmeknutím a poodvrtnutím nohy. No můj ty světe, Madonna Mia, to už jsou lepší kočičí hlavy. Ty jen tlačí... Šel jsem mimo, což byla v tom úseku asi 1,5 km jediná rozumná varianta. Ale v Riesengebirge máme z minulosti i skutečné chodníky po horalském způsobu. Francouzský chodník ze Lvího dolu na Šímovy chalupy /viz foto/. A tímto stylem jsou třeba ve Velké Úpě zhotoveny všechny horalské kamenné cesty, od údolí k chalupám ve svazích i na samotách. No, kdo by tomu dnes rozuměl jak se to dělá, horalé museli do pryč a těch pár dřevařů, co zůstalo už jsou pod drnem. A největší fór je to, že ředitel Böhnisch, je vlastně potomek těch horalů, dělá to fakt "dobře". Jakou řečí mluví Pánbůh...? - iVysílání | Česká televize Kdo viděl a zná, ví o čem to je. Upraveno 15. července uživatelem eloga 1
Zdenek1307 Odesláno 15. července Nahlásit Odesláno 15. července V 25. 6. 2025 v 19:06, Zdenek1307 napsal: Banky zatím provedly to, že tuzemská si strhla 500,- Kč a zahraniční 15 EUR za reklamační řizení Tak už to mám černé na bílém, beru to jako poslední hřebík do rakve. Banka poslala stanovisko a můžu to uzavřít. Přes policii to asi nemá cenu řešit. Howgh. Podle vyjádření, které jsme obdrželi, nebude platba vrácena z důvodu "Beneficiary refusal." To znamená, že příjemce platby odmítl vrátit prostředky. 3
horal Odesláno 15. července Nahlásit Odesláno 15. července Takhle zabalený mi teď přišel balíček z Alzy! 2
Prochy68 Odesláno 15. července Nahlásit Odesláno 15. července Před hodinou, eloga napsal: Asi tak, ale občas je člověk překvapen. Krkonoše jsou tím pověstné, asi to bude přeorganizovaností toho Krnapu. Před léty /2019/ jsem šel z Pomezek pohodou na Sněžku, vůbec jsem nemínil sledovat trasu pod nohami. Zajímali mně hraniční značky a číslování s návaznostmi ve východních Krkonoších. Nahoře to je na hodnotách 27/18 a 27/19. Tak dobrý, nojo, ale co tam je přes Svorovku za paskvil. Novinka? Inovace? Krnap? Kameny byly vyskládaný podélně ve směru chůze po trase. jenže ty šutry byly ouzké a ve všelijakém podélném sklonu- Dost to hrozilo sesmeknutím a poodvrtnutím nohy. No můj ty světe, Madonna Mia, to už jsou lepší kočičí hlavy. Ty jen tlačí... Šel jsem mimo, což byla v tom úseku asi 1,5 km jediná rozumná varianta. Ale v Riesengebirge máme z minulosti i skutečné chodníky po horalském způsobu. Francouzský chodník ze Lvího dolu na Šímovy chalupy /viz foto/. A tímto stylem jsou třeba ve Velké Úpě zhotoveny všechny horalské kamenné cesty, od údolí k chalupám ve svazích i na samotách. No, kdo by tomu dnes rozuměl jak se to dělá, horalé museli do pryč a těch pár dřevařů, co zůstalo už jsou pod drnem. A největší fór je to, že ředitel Böhnisch, je vlastně potomek těch horalů, dělá to fakt "dobře". Jakou řečí mluví Pánbůh...? - iVysílání | Česká televize Kdo viděl a zná, ví o čem to je. Hele ze ono je to i vyznacene na mapach . Ja teda muzu rict, ze to vazne nevnimam. Jediny co me trochu vadi je Vysoky kolo, ale to je muj problem protoze, mam strach z vejsech a srazu.
eloga Odesláno 15. července Nahlásit Odesláno 15. července No co, je to svinstvo, lepší jsou Albeřice a Rýchory, rozhledy, pohoda, bez lidí. Ceny piva jen mírně zvýšené podle mírného pokroku v mezích zákona.
geometr Odesláno 15. července Nahlásit Odesláno 15. července před 1 hodinou, STRKKT napsal: Naštvalo mě, že Innogy posílá dopisy mrtvým. Kdybych tam nebyl osobně s úmrtním listem, protože s protokolem o ohledání koronerem mě vyhodili, tak nepípnu. Já mám od tohohle státu doma rodný list na mrtvé dítě.
Prochy68 Odesláno 15. července Nahlásit Odesláno 15. července před 1 hodinou, eloga napsal: No co, je to svinstvo, lepší jsou Albeřice a Rýchory, rozhledy, pohoda, bez lidí. Ceny piva jen mírně zvýšené podle mírného pokroku v mezích zákona. Přesně, když jsem jezdil busem, chodil jsem z Trutnova po čáře, pár lidí kolem Stachelbergu a jinak klid až na Pomezky, problém byl, že člověk celkem strávil den na ceste busem.
eloga Odesláno 15. července Nahlásit Odesláno 15. července Hele Prochy, ty dobře píšeš. Krkonoše znáš, to je vidět, jasnačka, co máš s tím Vysokým Kolem? Jak to tam cítíš? Sněžné jámy?
Prochy68 Odesláno 16. července Nahlásit Odesláno 16. července před 7 hodinami, eloga napsal: Hele Prochy, ty dobře píšeš. Krkonoše znáš, to je vidět, jasnačka, co máš s tím Vysokým Kolem? Jak to tam cítíš? Sněžné jámy? Myslím tuhle cestu, tady mám vždycky strach že zakopnu, natlucu se koleno a spadnu tam do toho kameni . Lepší fotky jsem takhle po ránu na netu nenašel.
eloga Odesláno 16. července Nahlásit Odesláno 16. července Jojo, vyskládaná cesta, obří kameny, Obří hory - Riesengebirge. To je stezka jak pro Krakonoše, také takové zrovna nemám v oblibě. Jeden je potom rád, když takovou "cestu" přeleze jen se šrámem na botě.
Conrad Odesláno 18. července Nahlásit Odesláno 18. července (upraveno) https://autobible.euro.cz/clanky/zakaz-rizeni-duchodcum-prvni-zeme-stanovila-vek-od-ktereho-uz-lide-nesmi-za-volant/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetu#dop_ab_variant=1512800&dop_source_zone_name=hpfeed.sznhp.box&dop_vert_ab=1512800&dop_vert_id=int1&dop_req_id=DU9TKVc6KO4-202507181235&dop_id=113162886 Nevím jestli je nebezpečnější fysicky i psychicky zachovalý 80, nebo 18 frajer s bekovkou , opačně nasazenou ,teplým řidičákem a starou šunkou pochopitelně, BMW z AAA. Jakákoliv paušalizace a to platí ovšem je idiotština. Upraveno 18. července uživatelem Conrad 1 2
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se