Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
před 1 hodinou, FantasticFabio napsal:

Tak pes asi dobrý, ale loňský kotě je dost uražený🙈

IMG_1813.jpeg

Podle všeho si ho stejně necháme…. Jak znám manželku…. 

Odesláno

Mě by se spíš hodilo , kdybych našel opuštěný Yema Superman 500 GMT v bronzu…… těch bych se ujal velmi rád…. Nebo klidně Seiko GMT ….. no nic …..  

• Haha 3
Odesláno (upraveno)

Pár dní zpatky .. mi zacalo pribrzdovat kolo. Kotouc se oteplil a oblekl duhove LGBT barvy. Zavolat si odtahovku se signalem trva 5 minut, zavolat si odtahovku s velmi slabym signalem co neustale vypadaval mi zabralo hodinu a pul. Pricina hadicka kterou jsem pred rokem menil. Dnes to vymenim a jedu to projet. Chci predjet v obci na 70ce na dvouproudovce auto (a cekam az nas neco predjede abych se mohl zaradit a zacit predjizdet. Chlapec predemnou (v jeho aute zena a dite) se rozhodl ze me brzdy hned otestuje a dupl na brzdu. On v nejake i10 nebo i20 .. mel jsem asi o tunu vic v tu chvili nez on. Dobrý, zareaguju, vedle něj ho veeelmi pomalu předjíždim abych si vohnouta prohlídl .. něco gestikuloval, myslim že se mi snažil sdělit že se mu zcvrklo péro .. zbytek "rodiny" telefony namířený na mě. To sem ještě nezažil, rodinná psychóza ala noviky.cz .. Risk asi jen poškození krční páteře jeho dcery, to za to stojí. Tak snad příště. Ani mě to nějak nevytočilo, nic .. jen tu jeho potřebu prostě nechápu. Asi fakt pořídim nějakou tu dashcam.

20250808_190737.jpg

20250808_161342.jpg

Upraveno uživatelem zceyee
  • Dát hlas 1
Odesláno

Auto si vypytalo nove brzdove dosticky, tak, objednane komplet brzdy a naplanovana vymena tesne pred odjazdom na tyzden do Tatier. Ako kurier vykladal brzdy v servise, prepadlo sa mu dno krabice a vsetko sa to vysypalo z korby na zem 😬. Tak som musel dat na tyzden aspon dosticky, esteze mal moj servisak na sklade nejake "lacnejsie" kompatibilne.

K tomu vcera po vikende u kamosa na chalupe naladujem do auta batozinu, deti a zenine nakupy (esteze karton proseca uvolnil miesto tym nakupom 😁), nastartujem a zadna lava hlasi tlak 0,3 😬 Zapichnuty klinec som zbadal hned, ale rieste pneuservis v nedelu poobede 🥴, Asistencia z poistovne, vraj ak mam rezervu, poslu vyjazd a vymenia mi to alebo zabezpecia odtah do pneuservisu podla mojho vyberu. Ze diky, to mi fakt pomoze 😕. Kebyze mam rezervu, tak si to vymenim aj sam a nevolam ich 🤦‍♂️. Namiesto rezervy mam tu rychlopravnu sadu, tak som to tam strekol a 200km domov to nastastie zvladlo bez dalsich problemov 🙏.

Uz je to v servise, zajtra budu robit tie brzdy aj pneu, tak dufam, ze ma uz necaka ziadne dalsie prekvapenie 🙏

IMG-20250724-WA0000.thumb.jpg.2b1fdfc0cb5e2499f43df657c4d8b776.jpg

IMG-20250724-WA0001.thumb.jpg.e4e56cfcdf7d3dca3b7ddc682130e9c8.jpg

• Dát hlas 1
Odesláno
před 16 minutami, bluman napsal:

Auto si vypytalo nove brzdove dosticky, tak, objednane komplet brzdy a naplanovana vymena tesne pred odjazdom na tyzden do Tatier. Ako kurier vykladal brzdy v servise, prepadlo sa mu dno krabice a vsetko sa to vysypalo z korby na zem 😬. Tak som musel dat na tyzden aspon dosticky, esteze mal moj servisak na sklade nejake "lacnejsie" kompatibilne.

K tomu vcera po vikende u kamosa na chalupe naladujem do auta batozinu, deti a zenine nakupy (esteze karton proseca uvolnil miesto tym nakupom 😁), nastartujem a zadna lava hlasi tlak 0,3 😬 Zapichnuty klinec som zbadal hned, ale rieste pneuservis v nedelu poobede 🥴, Asistencia z poistovne, vraj ak mam rezervu, poslu vyjazd a vymenia mi to alebo zabezpecia odtah do pneuservisu podla mojho vyberu. Ze diky, to mi fakt pomoze 😕. Kebyze mam rezervu, tak si to vymenim aj sam a nevolam ich 🤦‍♂️. Namiesto rezervy mam tu rychlopravnu sadu, tak som to tam strekol a 200km domov to nastastie zvladlo bez dalsich problemov 🙏.

Uz je to v servise, zajtra budu robit tie brzdy aj pneu, tak dufam, ze ma uz necaka ziadne dalsie prekvapenie 🙏

Nechci strašit, ale do třetice -však to znáš

• Haha 1
Odesláno
před 27 minutami, bluman napsal:

Teda par tisic kotoucu jsem v koncernu VW/Audi videl, ale takovyhle od Alpiny bych necekal🤪, to to nechavaj lejt v Africe nebo Indii?

Odesláno
před 23 minutami, Kairos napsal:

Teda par tisic kotoucu jsem v koncernu VW/Audi videl, ale takovyhle od Alpiny bych necekal🤪, to to nechavaj lejt v Africe nebo Indii?

nene, tohle někomu spadlo a pěkně to domlátil.

S kotoučema jak s drahými hodinkami. I při skladování to má předepsanou polohu.

Odesláno
2 hours ago, DavidLC said:

Srnka i auto k.o. 😢achjo...

Auvajs, blba smola. Snad to mas na tento pripad aspon poistene.

Odesláno (upraveno)
34 minutes ago, Radimk said:

nene, tohle někomu spadlo a pěkně to domlátil.

S kotoučema jak s drahými hodinkami. I při skladování to má předepsanou polohu.

@Kairos Jj, ako som pisal: ked to kurier vykladal v servise prepadlo mu to dnom krabice na zem. Ja som pri tom teda nebol, ale asi to mohli v Alpine aj lepsie zabalit. Aspon tentokrat nerobili cavyky a rovno poslali dalsie.

Upraveno uživatelem bluman
Odesláno
před 2 minutami, bluman napsal:

Jj, ako som pisal: ked to kurier vykladal v servise prepadlo mu to dnom krabice na zem. Ja som pri tom teda nebol, ale asi to mohli v Alpine aj lepsie zabalit. Aspon tentokrat nerobili cavyky a rovno poslali dalsie.

ono je to jak kdy. Nědy přijdou balené v kartonu a někdy naholo v přepravním koši

Ale třeba keramika by si zasloužila osobní dodání, vzhledem k ceně :)

Odesláno
před 7 hodinami, bluman napsal:

Auvajs, blba smola. Snad to mas na tento pripad aspon poistene.

To jo, jen to mrzí....

Odesláno
14 hours ago, Conrad said:

Nechci strašit, ale do třetice -však to znáš

Tak tych prekvapeni bolo este 5 😪IMG-20250812-WA0001.thumb.jpg.fd5d17600f81e62c6d26f0fc2690bd7c.jpg

IMG-20250812-WA0002.thumb.jpg.cdeb1c6d3f86beece697cae40f86f400.jpg

IMG-20250812-WA0000.thumb.jpg.060e88b0e89d66faf26d2e3762ad2715.jpg

IMG-20250812-WA0003.thumb.jpg.62fd7b945c2d54f9c589eef032f0ef9f.jpg

• Haha 1
  • Confused 2
  • Sad 1
Odesláno

Ziadne stavenisko, po hlavnych cestach na chalupu do centra Banskej Stiavnice. Kedze ostatne auta co boli na chalupe nic, tak na prijazde a vjazde do dvora to asi nebolo. 2x som sa ale tocil na hlavnej v centre, ked som netrafil spravnu odbocku, asi som pri tom zacuval na nejaky vjazd do dvora, kde to bolo. Uz sa presne nepamatam, ale to mi pride najpravdepodobnejsie, kedze klince boli len v zadnych.

Odesláno

Na Mallorce jsem dostal nabídku ke koupi Rolád přímo na pláži. Tam se prodávají na každém rohu a ceny lidové😁

(Tímto se okradenému turistovi nevysmívám, jen mě napadlo, že zloději musejí mít přehled o tom, kdo nosí Rolády pravé a kdo pravější)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...