Jehlan Odesláno čtvrtek v 08:43 Nahlásit Odesláno čtvrtek v 08:43 Před hodinou, Kotlick napsal: Neopálené zápěstí je znakem ctihodného chronopacienta. Tady se to fakt zvrhává, ty konce snad ani nechci domýšlet... 6
Zdenek1307 Odesláno včera v 06:27 Nahlásit Odesláno včera v 06:27 (upraveno) Dnes slavím měsíc od podání/odeslání zásilky... a stále nic. Musím říct, je to parádní pocit! Ještě chvíli a useknu si obě ruce Ale zatím mě uklidňují Timexy s Garminama. Ještě by se mohl vyšvihnout Onyx a zachránit mě. No nic, budu čekat dál. Upraveno včera v 06:27 uživatelem Zdenek1307
Radek124 Odesláno včera v 06:34 Nahlásit Odesláno včera v 06:34 Jako že by Ruda sáhnul do trezoru a poslal Ti opravené hodinky někoho kdo na ně tolik nespěchá? 1
Zdenek1307 Odesláno včera v 08:01 Nahlásit Odesláno včera v 08:01 Před hodinou, Radek124 napsal: Jako že by Ruda sáhnul do trezoru a poslal Ti opravené hodinky někoho kdo na ně tolik nespěchá? To zní jako dobrý nápad Ale já nespěchám, tam je všechno jasně domluveno
bluman Odesláno včera v 12:40 Nahlásit Odesláno včera v 12:40 Maximalne spokojny sam so sebou, ako som perfektne 3-vrstvovo zabalil hodinky k odoslaniu, pozriem vedla na stol a tam sa na mna skeri vonkajsi box od tych hodiniek 7
Campino Odesláno včera v 13:32 Nahlásit Odesláno včera v 13:32 před 51 minutami, bluman napsal: Maximalne spokojny sam so sebou, ako som perfektne 3-vrstvovo zabalil hodinky k odoslaniu, pozriem vedla na stol a tam sa na mna skeri vonkajsi box od tych hodiniek   Opakovanie matka mudrosti Palko 1
bluman Odesláno včera v 13:48 Nahlásit Odesláno včera v 13:48 14 minutes ago, Campino said: Opakovanie matka mudrosti Palko sa moc nesmej, to su tie, co si aj Ty chcel
Campino Odesláno včera v 13:57 Nahlásit Odesláno včera v 13:57 před 8 minutami, bluman napsal: sa moc nesmej, to su tie, co si aj Ty chcel Nevadi Pali, hlavne ze budu robit radost, mne az tak chybat nebudu 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se