Prochy68 Odesláno včera v 15:25 Nahlásit Odesláno včera v 15:25 Před hodinou, VS napsal: Máš terminátor a bonding? Ne, mam ONT
dtx Odesláno před 22 hodinami Nahlásit Odesláno před 22 hodinami (upraveno) Před cca 2 měsíci jsem kupoval slovenskou dálniční známku na služební vozidlo, na Slovnaftu přímo na D2. Ženská na pokladně marná, pořád ji něco nešla, 2x ji museli jít poradit. Zaplatil jsem kartou a důkladně jsem si zkontroloval doklad - že sedí SPZ, datumy, atd. A teď po 2 měsících přišla přes leasingovku pokuta, že jezdím bez známky V systému známka není. Doklad mám, tam je platnost do 05/2027. Mám potvrzení z banky, že platba proběhla. Slovenská dálniční společnost mi řekla, že v ten den tam dali 10-denní známku a zároveň roční, ale tu obratem obchodník stornoval, mám se obrátit na obchodníka. Na pokutách tam bude už 2x100€ + 90€ známka + poplatky od leasingovky. To jsem zvědavý jak dlouho bude trvat rozmotat kolečko leasingovka - náš korporát - Slovnaft. Upraveno před 22 hodinami uživatelem dtx 1
Campino Odesláno před 21 hodinami Nahlásit Odesláno před 21 hodinami před 57 minutami, dtx napsal: Před cca 2 měsíci jsem kupoval slovenskou dálniční známku na služební vozidlo, na Slovnaftu přímo na D2. Ženská na pokladně marná, pořád ji něco nešla, 2x ji museli jít poradit. Zaplatil jsem kartou a důkladně jsem si zkontroloval doklad - že sedí SPZ, datumy, atd. A teď po 2 měsících přišla přes leasingovku pokuta, že jezdím bez známky V systému známka není. Doklad mám, tam je platnost do 05/2027. Mám potvrzení z banky, že platba proběhla. Slovenská dálniční společnost mi řekla, že v ten den tam dali 10-denní známku a zároveň roční, ale tu obratem obchodník stornoval, mám se obrátit na obchodníka. Na pokutách tam bude už 2x100€ + 90€ známka + poplatky od leasingovky. To jsem zvědavý jak dlouho bude trvat rozmotat kolečko leasingovka - náš korporát - Slovnaft. Mal si sa vysrat na cely Slovnaft. Znamku vzdy a vyhradne kupovat cez oficialny webovy portal NDS, online zaplatit sluzobnou kartou a podobnemu problemu sa vyhnes. 2
Pepino777 Odesláno před 20 hodinami Nahlásit Odesláno před 20 hodinami Me zase jednou prekvapil a nasral Garmin. Fakt jsem necekal, ze bez internetu nedostanu z hodinek do mobilu vubec, ale vubec nic. Synchronizace proste neprobehne.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se