Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Před cca 2 měsíci jsem kupoval slovenskou dálniční známku na služební vozidlo, na Slovnaftu přímo na D2. Ženská na pokladně marná, pořád ji něco nešla, 2x ji museli jít poradit. Zaplatil jsem kartou a důkladně jsem si zkontroloval doklad - že sedí SPZ, datumy, atd.

A teď po 2 měsících přišla přes leasingovku pokuta, že jezdím bez známky 🤦‍♂️

V systému známka není. Doklad mám, tam je platnost do 05/2027. Mám potvrzení z banky, že platba proběhla. Slovenská dálniční společnost mi řekla, že v ten den tam dali 10-denní známku a zároveň roční, ale tu obratem obchodník stornoval, mám se obrátit na obchodníka.

Na pokutách tam bude už 2x100€ + 90€ známka + poplatky od leasingovky. To jsem zvědavý jak dlouho bude trvat rozmotat kolečko leasingovka - náš korporát - Slovnaft.

Upraveno uživatelem dtx
  • Sad 1
Odesláno
před 57 minutami, dtx napsal:

Před cca 2 měsíci jsem kupoval slovenskou dálniční známku na služební vozidlo, na Slovnaftu přímo na D2. Ženská na pokladně marná, pořád ji něco nešla, 2x ji museli jít poradit. Zaplatil jsem kartou a důkladně jsem si zkontroloval doklad - že sedí SPZ, datumy, atd.

A teď po 2 měsících přišla přes leasingovku pokuta, že jezdím bez známky 🤦‍♂️

V systému známka není. Doklad mám, tam je platnost do 05/2027. Mám potvrzení z banky, že platba proběhla. Slovenská dálniční společnost mi řekla, že v ten den tam dali 10-denní známku a zároveň roční, ale tu obratem obchodník stornoval, mám se obrátit na obchodníka.

Na pokutách tam bude už 2x100€ + 90€ známka + poplatky od leasingovky. To jsem zvědavý jak dlouho bude trvat rozmotat kolečko leasingovka - náš korporát - Slovnaft.

Mal si sa vysrat na cely Slovnaft. Znamku vzdy a vyhradne kupovat cez oficialny webovy portal NDS, online zaplatit sluzobnou kartou a podobnemu problemu sa vyhnes.

• Dát hlas 2

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...