Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

To je moje noční můra. Kdykoliv kamkoliv přijedu se ubytovat, tak než si tam nanosím věci, vsechno prolezu a zkontroluju, ale stejne mam panickou hrůzu, že někdy něco přehlednu, nebo nedej bože,  že to dotáhne nekdo z baráku. Fuj 

Odesláno
před 6 hodinami, kuncák7 napsal:

až druhej postřik to zabije všechno

toto už neplatí, rezistencia ploštíc na účinné látky je čoraz väčšia a naozaj dobrých prípravkov je čoraz menej .......Osobne  odporúčam min. 3x a poriadne 

Odesláno
před 45 minutami, Maro napsal:

To je moje noční můra

najlepšia rada a zadarmo 😆, po návrate domov z dovolenky/služobky všetko vybrať z kufra alebo tašky rovno do pračky a kufor zhruba skontrolovať a uložiť mimo byt. O tom koľkokrát som mal požiadavku na likvidáciu ploštíc v hoteloch s tým, že musím prísť hneď ráno lebo poobede prídu hostia ani nebudem písať, niektorí prevádzkovatelia hotelov sú úplní kokoti, lebo kšeft .........

Odesláno

Jako je pravda, ze ta navratova cast u me kulhá, ja jsem klasicky exemplar chlapa. Takze u me se z tašky po navratu stává skříň a vybaluju ji tak, ze si ty věci postupně oblikam. uklizim ji az v momentu, kdy z ní vsechno vynosim a uz neni co brát.

Odesláno
před 3 hodinami, bohus76 napsal:

A já že Martin je jen odborník na dřevo!? Auuu 😋🍻

Kdepak, já mám nepřeberné množství rozumu 🤣🤣🤣- fotbal, hokej, dřevo, hmyz, politika, auta,..... Je mi 50+ a tak se rád poslouchám a urco i čtu 🤣. Jen ty hodinky mi moc nejdou, ale na hodinkovem foru to snad nikomu nevadí. 

• Haha 3
Odesláno
Před hodinou, rado74 napsal:

toto už neplatí, rezistencia ploštíc na účinné látky je čoraz väčšia a naozaj dobrých prípravkov je čoraz menej .......Osobne  odporúčam min. 3x a poriadne 

Tohle mi radši ani neříkej. Teď to máme v práci. 

Odesláno
před 31 minutami, kuncák7 napsal:

Kdepak, já mám nepřeberné množství rozumu 🤣🤣🤣- fotbal, hokej, dřevo, hmyz, politika, auta,..... Je mi 50+ a tak se rád poslouchám a urco i čtu 🤣. Jen ty hodinky mi moc nejdou, ale na hodinkovem foru to snad nikomu nevadí. 

Teda podceňuješ se, prý rád i fotíš 😋🍻

• Haha 1
  • Dát hlas 2
Odesláno
před 23 minutami, Dez123 napsal:

Na postřiku rezistentní štěnice funguje dobře talek.

DDT bolo TOP na väčšinu podobných problémov aj keď už som niekde zachytil, že by bolo dobré sa k tomu vrátiť lebo sme si všetko pozakazovali a aj tí najsilnejší hráči na trhu s insekticídmi už serú na vývoj nových účinných látok a produktov nakoľko riziko, že nejaký dementi to zanedlho zakážu používať lebo zelená planéta je obrovské..........

• Dát hlas 1
Odesláno
před 10 hodinami, Dez123 napsal:

Ano DDT funguje na všechno, ale používat ho ve svém okolí bych fakt nechtěl.

Když jsem byl malý tak můj děda měl ochočenýho ježka místo kočky a zasypával ho DDT, bo měl blechy.Ježek bílej jako vápenná koule, měl ho 3 roky.

• Haha 1
Odesláno
před 23 minutami, Tobi napsal:

Když jsem byl malý tak můj děda měl ochočenýho ježka místo kočky a zasypával ho DDT, bo měl blechy.Ježek bílej jako vápenná koule, měl ho 3 roky.

Dobře, ale to za mě není důkaz, že DDT je zdravotně nezávadné. Kromě akutních účinků je třeba taky uvážit chronické problémy. A navíc je to širokospektrý insekticid - zabije to všechno včely, jiný prospěšný hmyz. Ale třeba i ryby, obojživelníky. Jen malý hmyzožravý savci jsou, zdá se, rezistentní. 🙂

Odesláno
před 2 hodinami, Stuky napsal:

Dobře, ale to za mě není důkaz, že DDT je zdravotně nezávadné. Kromě akutních účinků je třeba taky uvážit chronické problémy. A navíc je to širokospektrý insekticid - zabije to všechno včely, jiný prospěšný hmyz. Ale třeba i ryby, obojživelníky. Jen malý hmyzožravý savci jsou, zdá se, rezistentní. 🙂

No tak jako důkaz to nelze brát, ale ježek i děda přežili😜.

Odesláno
před 3 minutami, Tobi napsal:

No tak jako důkaz to nelze brát, ale ježek i děda přežili😜.

Jo, jasná věc. To je dobře.

Odesláno
před 17 hodinami, bohus76 napsal:

Teda podceňuješ se, prý rád i fotíš 😋🍻

Zrovna jsem mu chtel napsat, ze vubec nevadi, ze hodinkam nerozumi. Bohate staci, ze je umi pekne vyfotit ;)

Odesláno
před 2 hodinami, bohus76 napsal:

Martine nestyď se,zmlať ho 😋🍻

Ještě lepší bude , když nad ním opovržlivě ohrne nos ….. to si myslím, že ho dostane do kolen , bude pak tlouct hlavou o zem a lkát ….. “ nejsem toho hoden , nejsem toho hoden !!” A Martin pak vítězoslavně odkráčí vstříc lepším zítřkům 🤣🤣🤣🤣

Odesláno
před 10 hodinami, FantasticFabio napsal:

Ještě lepší bude , když nad ním opovržlivě ohrne nos ….. to si myslím, že ho dostane do kolen , bude pak tlouct hlavou o zem a lkát ….. “ nejsem toho hoden , nejsem toho hoden !!” A Martin pak vítězoslavně odkráčí vstříc lepším zítřkům 🤣🤣🤣🤣

...Martin má se svými ženami, pejsky, hodinkami a focením tak úžasné včerejšky a dnešky, že lepší zítřky by už byly nesnesitelné 😉

• Like 1
  • Haha 3

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...