Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
Před hodinou, revue gt napsal:

Na email mu nemám, odepisovat, nebude reagovat.

Mám poslat peníze do jeho elektronické peněženky.

Přesně takovýchhle mailů mi přišlo v průběhu cca posledního roku snad 15, tak 2 až 3 měsíčně. Vždycky to spadne do spamu. Nikdy jsem samozřejmě neposlal ani korunu. Ti kdo tohle posílají nic nemají, nic ti do PC ani mobilu nenaistalovali ani nemají tvoje hesla, jen rozesílají tyhle maily a čekají jestli se někdo lekne a pošle jim prachy.

Odesláno (upraveno)

Přesně tak. Me jednou poslali, ze mají moje video jak si ho honím před compem a to ja samozřejmě nedelam 🙂 takze jsem byl relativně v klidu.

Upraveno uživatelem Frantik
Odesláno

Teď jsem se bál o život, jako málokdy. Přiletím v poledne do Frankfurtu. Z letiště pěkně vlakem na hlavní nádraží. OK... podobně jako hlavák u nás. Ubytuju se kousek od nádraží. Trošku více barevná čtvrť, ale zase super pakistánská restaurace. Tak dobré Tandoori kuře jsem ještě nejedl.  Jdu k mrakodrapům finanční čtvrti. 100m od nich procházím uličkou - skoro jako v Praze u Burzovního paláce. Pěkné nové kancelářské budovy. 

Ale asi 100 smažek různého původu. Než mi to došlo, tak jsem byl uprostřed nich. Honem pryč. 

Tak nahnáno jsem neměl posledních 10 let. 

Pak jsem vyzpovídal místní a bylo to zajímavé...

Odesláno

Chci sem vložit fotku, přidám přílohu a fotka vzhůru nohama. Otočím fotku v editoru, vložím a fotka zůstala vzhůru nohama. Udělám si kopii fotky, jedna původní, druhá otočená, vložím a obě jsou stejně vzhůru nohama. Končím. 

Odesláno

@misso Třeba jenom nemáš den - nepíšeš co je to za "editor" (mobil/desktop?), ale už dávno jsou i takové ze kterých tu fotku musíš výslovně "vykopírovat/vyexportovat" (protože místo fyzických úprav si nad originálem zaznamenávají do metadat jen provedené změny) a teprve tento výsledek pak vkládat do editoru. Výhoda je že i když Běžný František Uživatel někde něco zoslí, pořád se v tom "seznamu úprav" může beztrestně vrátit až na začátek, originální bitmapa není degradovaná opakovanými rekompresemi, dá se na ni odkazovat ve více galeriích najednou atd. :speak_cool:

Odesláno
před 10 minutami, Radek124 napsal:

@misso Třeba jenom nemáš den - nepíšeš co je to za "editor" (mobil/desktop?), ale už dávno jsou i takové ze kterých tu fotku musíš výslovně "vykopírovat/vyexportovat" (protože místo fyzických úprav si nad originálem zaznamenávají do metadat jen provedené změny) a teprve tento výsledek pak vkládat do editoru. Výhoda je že i když Běžný František Uživatel někde něco zoslí, pořád se v tom "seznamu úprav" může beztrestně vrátit až na začátek, originální bitmapa není degradovaná opakovanými rekompresemi, dá se na ni odkazovat ve více galeriích najednou atd. :speak_cool:

Sem chci vložit v mobilu a z mobilu fotku, jak bus zajel v KrPoli u nádraží pod nízký most. Pak vložím z PC. Zase až tak důležité to není, ale stejně 

Odesláno
V 17. 6. 2026 v 14:48, Frantik napsal:

Přesně tak. Me jednou poslali, ze mají moje video jak si ho honím před compem a to ja samozřejmě nedelam 🙂 takze jsem byl relativně v klidu.

Já mám zakrytou kameru, tak můžu 😉😁

• Haha 2
Odesláno
před 7 hodinami, DavidLC napsal:

Já mám zakrytou kameru, tak můžu 😉😁

Já nejen že u compu nic kompromitujícího nedělám, ale ani nemám kameru, takže na mě nic takovýho mít nemůžou ani kdyby stokrát chtěli. To jen dokazuje, že tihle šmejdi nic nemají, jen posílají maily. Blafujou a doufají, že se někdo chytí.

Odesláno
před 2 hodinami, HPQ napsal:

Já nejen že u compu nic kompromitujícího nedělám, ale ani nemám kameru, takže na mě nic takovýho mít nemůžou ani kdyby stokrát chtěli. To jen dokazuje, že tihle šmejdi nic nemají, jen posílají maily. Blafujou a doufají, že se někdo chytí.

No nic,moje chyba, mělo tam být asi víc smajlíků....🙄😁

Odesláno

@missoPořád tajemnej jak Hrad v Karpatech... Taktně předpokládám že ten mobil asi nebyla 20 let stará Nokia 3210 - a třeba pro iPhone je tu už na několika místech postup kterak zmenšení na "1000w" a export výsledku ve formátu JPEG do úschovny (ze které to stačí lupnout přímo do formuláře) odbavit zkratkou v jediném kroku, minule už jsem to sem pro pomalejší dával i ke stažení... :whistle:

Ad negerijské pokusy o výpalné za údajný oud před webkamerou: Jsem v klidu, identické "hackerské" maily chodí i manželce :speak_cool:

Odesláno
před 1 hodinou, DavidLC napsal:

No nic,moje chyba, mělo tam být asi víc smajlíků....🙄😁

Ale já to chápu, protě jsem je navázal v diskusi dalším příspěvkem. Je to i pokračování toho cos citoval ty a co psal Frantik.

• Dát hlas 1
Odesláno

Info od SVJ - ve vedlejším bytě jsou štěnice, tak se bude desinfikovat i náš byt......... Podle 5 stránek instrukcí to vypadá skoro jako příprava na návrat z Marsu zamořeného vetřelčními vajíčky...

Odesláno
před 6 hodinami, safi napsal:

Info od SVJ - ve vedlejším bytě jsou štěnice, tak se bude desinfikovat i náš byt......... Podle 5 stránek instrukcí to vypadá skoro jako příprava na návrat z Marsu zamořeného vetřelčními vajíčky...

to je dobre, z toho usudzujem že firma čo bude postrek realizovať k tomu pristupuje zodpovedne 👍. väčšinou to tak nebýva a potom sú z toho nervy a zbytočne vyhodené peniaze. Robím v tejto oblasti služieb takže problematiku poznám............

• Like 1
  • Dát hlas 2
Odesláno
před 15 hodinami, safi napsal:

Buď rád, když už, když to odfláknou na papír, tak budeš mít neplatící podnájemníky.... Známý to dělá a když mi to popsal, tak jsem holce radši platil byt v Praze než kolej Strahov 😕 tohle doma nechceš....

• Like 2
Odesláno

Dotaz na místní právníky: SVJ chce žalovat majitele bytu, kam si nájemníci přinesli štěnice. Podle firmy tam musely být už půl roku a byli i na zdech. 

Je nějaká šance na úspěch? Na druhou stranu - je to rozumné? Může do bytu dát nové hlučné nájemníky a nikdo s tím nic neudělá...

Odesláno

Safi, jen tě upozornim- budeš to absolvovat 2x. První varka je spíš "rozdrazdi" a donutí vylézt všechny, až druhej postřik to zabije všechno ( schválně jsem to nadsadil ). Zkušenost z před pěti let, jeden byt zamořil dva vchody, 12 pater, celkem 78 bytu. Byla to paráda :-((

• Dát hlas 2

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...