kral083 Odesláno 17. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu Konečně nastalo MTB období. Teď to bude mít teprve ty správný koule! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stando Odesláno 20. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu …nie je tych bajkov uz nejako vela? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 20. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu Bajk nevidim ani jeden, jen nejaky ziletky a skoro-ziletku:) 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stando Odesláno 20. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu Oukej ale …aspon ten Grizl by mohol byt tak trochu bajk…je to predsa len gravel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 20. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu No proste jeste tam mas spoustu mista, zejo:) Paradni kola mas. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karussell Odesláno 21. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu Paráda! Asi nebydlíš s dívkou, viď? 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stando Odesláno 21. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu Neee...som štastne rozvedeny, ale priatelka to ma doma podobne. Posledny prirastok je ten Grizl... ono sa to tu par prispevkov dozadu riesilo. Mne vyšla naj volba pomer cena kvalita: Hlinikový ram, karbon vidla, 45ky plašte a prevody 1/12. Este som nemal čas vyskušat, ale snad to cez vikend pojde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 21. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu nejaky ten BF na velosprinte https://www.velosprint.sk/kategoria/bicykle/?dd=282 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kral083 Odesláno pátek v 15:05 Nahlásit Sdílet Odesláno pátek v 15:05 Tak už je to tady. Čas omrzlych prstů,oslehanych ksichtů a grogů je tu. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajaj Odesláno pátek v 15:32 Nahlásit Sdílet Odesláno pátek v 15:32 a mě se lidi smějou, že se koupu v zamrzlém jezeře . Přesně jak jsem psal, raději 2min v ledu než 2h na kole Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kral083 Odesláno sobota v 10:51 Nahlásit Sdílet Odesláno sobota v 10:51 Dopolední nádhera v Brdech Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vzduch Odesláno sobota v 11:41 Nahlásit Sdílet Odesláno sobota v 11:41 Nějaký ten pátek zpět jsem byl nadšeným bikerem, účastnil se společných vyjížděk, hobby závodů, ale poslední roky mě kolo nebaví. Připadá mi to jednotvárné, nezáživné. Raději si zahraji tenis, fotbálek, projdu se lesem, horama se psem. Už mám svoje roky. Máte to někdo podobně? Na jaře mě čeká TEP kolene a pak mi nezbyde než se vrátit zpět ke kolu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stando Odesláno před 20 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 20 hodinami ...tak ono ja si trochu ten stereotyp búram tým, že jazdím na žiletke, cez triatlonovu sezonu vela na koze a prekladam to gravelom. Ono je to vždy tak trochu ine bicyklovanie a tak ma to ešte neomrzelo. .....Jo a ešte sme dobrá partia a niekolko krát do týždna vyrážame spolu..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se