semi001 Posted October 19 Report Share Posted October 19 před 1 minutou, Karussell napsal: To potěší, tak to máš pak takovej 9.55 Super bajk, myslím že i na lepší poježdění, než s dětma Nový model za 28tis si myslím ze to není zlé Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karussell Posted October 19 Report Share Posted October 19 to je téměř zadarmo, top cena Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gustaf Posted October 19 Report Share Posted October 19 @semi001 krásnej bajk... ať dělá radost Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maro Posted October 20 Report Share Posted October 20 Hodím to sem, kdyby si chtel nekdo zagemblit. už od pátku mají na mall tuhle podezřelé výhodnou nabídku na garmin Explorer 2, v náhodných chvílích se objevují nové kusy. Třeba se někomu taky podaří objednat (nutné to neznamená, že to i dorazí, ale vzhledem k tomu, že se to děje už 3. den jsem velmi mírně optimisticky, že by to nakonec dodat mohli https://www.mall.cz/sportovni-gps-navigace/garmin-edge-explore-2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gustaf Posted October 20 Report Share Posted October 20 V Merklíně u Petružálkoj je fajn.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
furo Posted October 20 Report Share Posted October 20 na túto jesennú časť sezóny sa vždy teším, tento rok ešte viac - s orbeou sme si ozaj sadli a hrozne ma s ňou baví brázdiť rakúsky vidiek Link to comment Share on other sites More sharing options...
vzduch Posted October 21 Report Share Posted October 21 Oblíbené podzimní panorama Hostýnek Link to comment Share on other sites More sharing options...
kral083 Posted October 21 Report Share Posted October 21 Cestou z práce ulovit 18. z 20 pražských vrcholů. Nakonec se udělalo docela hezky 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
hulk Posted October 23 Report Share Posted October 23 takový podzim mám rád....Brdy 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
redd Posted October 25 Report Share Posted October 25 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kral083 Posted October 25 Report Share Posted October 25 Najdi dva rozdíly aneb před Brdy nebo za Brdy to byl dneska velký rozdíl! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lou Posted October 27 Report Share Posted October 27 Panove, jdu si za vama pro radu. Udelal jsem asi nesmysl a koupil hardtail. Vyzkousel jsem gravel a vazne o tom premyslim. Do oka mi padl Canyon Grizl 6. Myslim, ze nebudu mit extra velke najezdy a superspotrovni vykony. Co si o tomto kole myslite? Pomer cena vykon, osazeni komponenty a pouzitelnost? V tydnu mam v planu se podivat na prodejnu. diky vsem za rady https://www.canyon.com/cs-cz/gravel-kola/adventure/grizl/al/grizl-6-raw/4250.html?dwvar_4250_pv_rahmenfarbe=R075_P06 Link to comment Share on other sites More sharing options...
TLD Posted October 27 Report Share Posted October 27 Proc nesmysl??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Micey Posted October 27 Report Share Posted October 27 @Lou A jsi si jistej tim dvouprevodnikem? Jinak si nejsem jist menit moderni hardtail za “levnej” gravel vazici 11kg, vyzkousej to, no.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lou Posted October 27 Report Share Posted October 27 S hardtailem jsem par kolometru najel, hlavne po cyklostezkach. Moc mi nevyhovovaly ty sirsi pneu (to se da prezout, vim) a jeden prevod ve predu mi prijde malo. Kdyz chce clovek drzet tempo, tak by potreboval vetsi predni prevod. Na gravelu se mi libi, ze prave ma vepredu dva prevody a prijde mi to na silnici lepsi. Myslel jsem, ze mi budou vadit ty riditka, ale neni to problem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
shaggy Posted October 27 Report Share Posted October 27 A co tak opruzeny gravel?https://www.yt-industries.com/products/bikes/szepter/core-2/688/szepter-core-2/?number=103365&variant=variant Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beet Posted October 28 Report Share Posted October 28 Já kupoval letos Grail v carbonu a s jednoplackou. Kdybych kupoval znova, udělám to stejně a totéž doporucim i tomu kdo by přišel pro radu, takže i tobě. Důvody jsou celkem jasné. U carbonu hmotnost, u jednoplacky komfort. Rozsah převodů je dostatečný. Myslím, že jsem nejtěžší převod za celou sezonu nezařadil. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wawrik Posted October 28 Report Share Posted October 28 Rozsah prevodov môže byť dostatočný, ale odstupňovanie na ceste nemusí. Mám dva gravely, 1× aj 2×, a tej požiadavke rozumiem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TomTomTom Posted October 29 Report Share Posted October 29 Jezdím Supa XP 909 s dvojplackou. Jednoplacka mi úplně nevyhovovala, sice rozsah OK, ale to odstupňování pro mě nic moc. A váhu neřeším. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gustaf Posted November 3 Report Share Posted November 3 Dneska bylo zase krásně.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts